Dolar

32,5607

Euro

34,9891

Altın

2.424,58

Bist

9.722,09

Sevilla Oğuzhan Özyakup'un peşinde

İspanyol ekiplerinden Sevilla'nın Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'u dün Olympiakos ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında izledikleri öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 21:47:01

Sevilla Oğuzhan Özyakup'un peşinde

Sporx'in haberine göre, Beşiktaş'ın 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'a İspanyol ekibi Sevilla kancayı attı. İspanya'nın önemli gazetelerinden AS, Sevilla'nın milli futbolcuyu takibe aldığını yazdı.

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan İspanyol temsilcisi orta saha için 5 sezondur Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek istiyor. Beşiktaş'ın feda döneminden bu yana yakaladığı yükselişin mimarlarından biri olan Oğuzhan, performansıyla birçok Avrupa kulübünün radarında girmişti. Sevilla dün Olympiakos-Beşiktaş maçına kulüp temsilcisini gönderdi.

Siyah-beyazlıların kaptanını uzun zamandır takip eden La Liga ekibi bu transfer için sezon sonu için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Oğuzhan Özyakup bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 26 maçta 3 gol atarken 3 de asist yaptı. Genç yıldız dün ilk yarısı 1-0 biten Olympiakos maçının ikinci yarısında oyuna dahil olurken skorun 1-1 gelmesinde kilit bir rol oynadı.

Haber Ara