Dolar

32,5132

Euro

34,7850

Altın

2.420,59

Bist

9.678,37

Sevgilinize Alabileceğiniz En Romantik Gül Aranjmanları

Her rengi ile aşkı kendince yeniden yorumlayan, gönderilme şekline, gönderildiği sayıya ve gönderilen günlere göre çeşitli anlamlara gelebilen, tüm zamanların en romantik çiçeği: güller… Duygusal anların, yeni başlangıçların ve romantik kutlamaların olmazsa olmazı güller ile sevgilinize her daim sürprizler planlayabilirsiniz.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-27 22:25:27

Sevgilinize Alabileceğiniz En Romantik Gül Aranjmanları

Gül aranjmanları içerisinde bir adım öne çıkarak tüm duygularınızı yansıtabilecek aranjmanlar arasıandan sizi ve hislerinizi yansıtan alternatifleri kolayca bulabilirsiniz.

Sevgiliye Neden Gül Gönderilir?

Güller görünümleri ile çok etkileyici tablolar çizerler. Sert ve dikenli sapları ile dimdik ayakta durabilir, narin yaprakları ile ne kadar narin olduğunu gösterebilir. Onu seven dikenleri ile sevmelidir. O her renktir, çok çeşitlidir. Tüm çeşitleri ile ve her rengi ile de ayrı güzeldir. Tıpkı aşk gibi. Mis kokusu da cabası. Sevgiliye gönderilecek en özel çiçeklerdin başında gelmesinin sebebi de tam olarak budur.

Kırmızı güller ile ona olan aşkınızın ne kadar tutku dolu olduğunu ifade edebilir, beyaz güller ile sevginizin ne kadar saf olduğunu vurgulayabilirsiniz. Onu özlediğinizde sarı güller gönderebilir, çocuksu bir mutlulukla ona bağlı olduğunuzu ilan etmek için pembe güllerden yardım alabilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Gül Aranjmanları

Sevgiliye alınabilecek gül aranjmanlarının başında buketler gelir. Sevgilinizin yüzünü gülümsetmek için en çok tercih edilen buketler ise kırmızı güller ile hazırlananlardır. 7'li, 9'lu, 11'li gibi tek rakamlarla artan sayılarda güller ile hazırlanan buketler, onun da sizin için tek olduğunu yansıtır ve kucak dolusu sayılara kadar çıkabilir.

● Farklı büyüklüklerde, kimi zaman tek renk güller ile hazırlanan kimi zaman da rengarenk gül çeşitleri ile tasarlanan aranjmanları sevgilinize gönderebilirsiniz.

●İçerisinde lilyum, orkide veya papatya gibi güçlü çiçeklerin yer aldığı gül aranjmanlarını tercih edebilir, cipso ve yeşillikler ile süslenen gül aranjmanlarını çeşitli vazolar içerisinde hazırlanan tasarımlar ile seçerek sevgiliniz için sipariş edebilirsiniz. Cam ve seramik vazolar içerisinde hazırlanan gül aranjmanlarına alternatif olarak sunulan doğal taş, özel fanus ve kütük içerisinde yer verilen gül aranjmanları da son zamanlarda oldukça popüler olan tasarımlar arasındadır.

● Sevgilinize göndermek için seçebileceğiniz bir diğer gül aranjmanı çeşidi ise kutuda güllerdir. Renkli ve farklı desenli kutular içerisinde çeşitli güller ile hazırlanan gül aranjmanları sevgilinize gönderebileceğiniz dekoratif alternatifler içerisindedir.

● Bir başka hediye gül aranjmanı olarak sunulan solmayan gül çeşitleri, en kalıcı hediyelerden biri olarak ön plana çıkar. Özel yöntemler ile hazırlanan, 2 yıla kadar solmadan sevgilinize eşlik eden bu güller, her daim sizi anımsatacak romantik bir sürpriz yapmak istediğinizde tercihleriniz içerisinde bulunabilir.

● Gül aranjmanları genelde aynı tür güller ile hazırlanır. Ancak farklı gül çeşitleri ile bir araya getirilen aranjmanlar da sevgiliniz için tercih edilebilecek seçenekler içerisindedir. Daha çok klasik güller ve çardak güllerin bir araya getirilerek hazırlandığı bu aranjmanlara yeşillikler eşlik eder.

Sevgilinize birbirimizden farklıyız ama aynıyız ve bir arada çok güzeliz mesajı taşıyan bu aranjmanları vazolu veya buket olarak tercih edebilirsiniz. Sevgilinize göndermek üzere seçtiğiniz tüm gül aranjmanlarına ekleyeceğiniz kart mesajları ile duygu ve düşüncelerinizi yazılı olarak da iletebilirsiniz. Kimi zaman bu mesajlar için yardım alabilir ve peluş oyuncakları kullanabilirsiniz. Yanında çeşitli peluş oyuncakların yer aldığı çiçek aranjmanları ile sevgilinizi mutlu edecek jestler planlayabilirsiniz.

Aradığınız en özel ve romantik gül aranjmanları için 444Çiçek'i ziyaret edebilir, ona kendini özel hissettirecek çiçekler gönderebilirsiniz.

Haber Ara