Dolar

32,5733

Euro

34,6669

Altın

2.520,86

Bist

9.524,59

Ses yarışmasına katılan genç kızın silahla yaralanması

Ses yarışmasına katılan genç kızın silahla yaralanması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-09 19:11:56

Ses yarışmasına katılan genç kızın silahla yaralanması
Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya'nın silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin fezlekeyi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Fezlekede, Kaya'nın erkek arkadaşı olduğu bildirilen tutuklu şüpheli Veysi Ercan'ın konserler ve sahneye çıkmaya başlayan Mutlu Kaya'nın bu durumunu kabullenmediği, aralarında sorunlar yaşandığı belirtildi.

Görgü tanıkları ve Kaya'nın yakınlarının ifadelerinin de yer aldığı fezlekede şüpheli Ercan hakkında "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma" suçlarından soruşturma yürütülmesi talep edildi.

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı. Ercan, savcılıktaki sorgusunda olaya ilişkin susma hakkını kullanmıştı.

Ağır yaralanan Kaya, Diyarbakır'da Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisi Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine sevk edilmişti.

Haber Ara