Dolar

32,5490

Euro

34,8241

Altın

2.439,12

Bist

9.722,09

Serik Belediyesi 'Geriatri' Merkezi Kuruyor

Serik Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği işbirliği ile 'Geriatri' merkezi kuruyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-18 11:43:40

Serik Belediyesi 'Geriatri' Merkezi Kuruyor
Serik Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği işbirliği ile 'Geriatri' merkezi kuruyor.

Serik Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği işbirliği ile 'Geriatri' merkezi kurarak, Yaşlı bireyler, birbiri ile etkileşim gösteren birçok faktörün, sağlıklılık hali ve fonksiyonel kapasite üzerindeki etkilerini ortadan kaldırarak sosyal hayata aktif olarak katılımlarını sağlamak ve insan onuruna yakışır bir yaşam tesis etmeyi amaçlanıyor. Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı ziyaret etti.

Ziyarette projeler hakkında bilgi veren Çınar, "Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği olarak Serik Belediyesi ile yapmış olduğumuz çalışmalarımızda sona geldik ve projelerimiz artık hayata geçiyor. Serik Belediyesi önderliğinde Serik İlçe sınırlarını kapsayacak projelerimiz var ve Belediye Başkanımız Ramazan Çalık bu projelerin yürütülmesi konusunda ciddi hassasiyet gösteriyor" dedi.

Dünyada sağlık turizmi başta olmak üzere ulusal çaplı projelerinin oluştuğunu ifade eden Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Çınar, "İlk projemizde Serik Belediyesi'ne ait arazi üzerinde Geriatri tesisi kuruyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Ulusal ve Uluslararası platformlarda projemiz paylaşıldı. Bu projemiz oldukça ilgi gördü ve çok ciddi talepler var. Bu talepleri insanlara anlatmaya başladık. Serik Belediyesi'nin marka değerini artırmak için ulusal çaplı bu tür projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Ara