Dolar

32,3731

Euro

35,0014

Altın

2.325,97

Bist

9.098,04

Sergen Yalçın koronaya mı yakalandı?

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın sağlık durumu nasıl? Beşiktaş'ta koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından merak edilen bir konuda teknik direktör Sergen Yalçın oldu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-15 11:28:40

Sergen Yalçın koronaya mı yakalandı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin korona virüsüne yakalandığı biliniyorudu ancak başka kimlerin bu salgına yakalandığı açıklanmamıştır. Bu yüzden sağlık durumu hakkında gözlerin çevrildiği isimlerden birisi Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın olmuştu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Sergen Yalıçın'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğu belirtildi.

Sergen Yalçın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Bunlar olan şeyler. Herkes yaşayabiliyor. Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim de yaşadı, yöneticiler de yaşadı, Abdurahim Albayrak da yaşadı. Başkanımız Ahmet Nur Çebi de bu süreci iyi bir şekilde atlatacaktır. Kulübü için varını yoğunu ortaya koyup gece gündüz tesislerden ayrılmadı. Kendisiyle telefonda görüştük kontrollerini yaptırmış ve dinleniyor. Sürekli tesislere gelerek büyük fedakarlık yaptı. Çok üzüldüm.” ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara