Dolar

32,5128

Euro

34,8182

Altın

2.473,00

Bist

9.530,47

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? İnstagram'da hareketlilik...

İlişkilerinin ilk gününden itibaren magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz yine konuşuluyor. Bir dargın bir barışık görünen çift, son olarak yılbaşında Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'yı takipten çıkmasıyla, ilişkilerinin tamamen bittiğini adeta açıklamış oldu. Fakat Serenay Sarıkaya'nın hamlesi, akıllara 'barıştılar mı?' sorusunu getirdi. Peki Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Cem Yılmaz Instagram'da ne paylaştı? Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın hangi fotoğrafını beğendi? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-30 11:01:48

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? İnstagram'da hareketlilik...

Bir dargın bir barışık ilişki sürdüren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinin barıştığı iddia edildi. Cem Yılmaz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'yı yılbaşı gecesi takipten çıkardı fakat Sarıkaya, eski sevgilisini hala takip ediyor. 

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı?

Önceki akşam Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı beğendi ve akıllara "Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya Barıştı mı?" sorusu geldi. Henüz bir açıklama yapılmasa da Yılmaz, Mayıs ayında Sarıkaya ile çektiği fotoğrafı kaldırmadı ve Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ı hala takip ediyor.

Haber Ara