Dolar

32,5245

Euro

34,8175

Altın

2.424,05

Bist

9.684,06

Şenol Güneş'ten transfer tepkisi

Beşiktaş'ın teknik patronu Güneş, şampiyon takımdan 4 oyuncunun gönderilmesine ve yerine oyuncu takviyesi yapılmamasına tepki gösterdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-16 16:21:21

Şenol Güneş'ten transfer tepkisi

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

Sosa'ya ilişkin benim söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Bunlar benim bilmediğim konular. Ben de gazetelerden okuyorum. Ben elimde ne varsa onunla en iyisini yapmaya çalışırım. Kimseye darılmam küsmem, kızmam. Ben sezon bittiğinde şunu söyledim; Kadromuzu koruyup, defans bölgesine takviye yapmalıyız.

'SOSA VE İSMAİL'İ BIRAKMAZDIM'

Biz de nereye futbolcu alındı? Sağ bek, sol bek. Bizde zaten bek oyuncusu vardı. İhtiyacımız olan yer stoper... Teknik direktör olarak, Sosa ve İsmail gibi oyuncuları bırakmam.

'SANTRAFOR ALINMAZSA...'

Giden oyunculardan sonra bizim kadromuza 5-6 transfer lazım. Santrafor lazım, stoper lazım. Bu sezon 3 günde 1 maç yapacağız, dolayısla kadromuzda 4 stoper olması şart. Santrafor alınmadığı müddetçe, bu takımdaki oyuncular bu baskının altında ezilecekler. Bu net.

Ekonomik isimlerin birkaçını Galatasaray zaten aldı. Fabri'yle Boyko'dan da hangisinin daha faydalı olacağına bakacağız.

'İLK BENİM GİTMEM LAZIM...'

Beşiktaş şampiyon olmuş 4 tane oyuncu gitmez. Seyircin var, tesisin var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İlk benim gitmem lazım o zaman. Para tarafı var saygı duyuyorum ama hepimiz kendismizi sorgulayacağız. Ben bunu doğru bulmuyorum. Gemi batarken fareler kaçar derler ya... Daha çok mutlu olmamız gerekirken daha mutsuz oluyoruz.

 

Haber Ara