Dolar

32,5663

Euro

34,7011

Altın

2.492,62

Bist

9.524,59

Şenol Güneş'ten Napoli açıklaması

Beşiktaş'ın sahasında Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu maçı öncesinde siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş açıklama yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-31 16:20:09

Şenol Güneş'ten Napoli açıklaması

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile karşılaşacağı maç öncesinde teknik direktör Şenol Güneş bir açıklama yaptı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"İyi futbol oynamak ve maziyetlerimizi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz. 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Doğru işler yaparak sonuç almaya çalışacağız şu an 5 puanımız var. En zor maçımızdan 3 puan aldık dipğer maçlardan birer puan aldık."

'GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ'

"Napoli grubun en iyi takımı, hızlı hücuma çıkan içerde ve dışarda skror ne olursa olsun hücum futbolcu oynayabilen bir ekip... Böyle bir takıma karşı orada da doğru işleri yapmaya çalıştık bizden tabi ki daha iyi oynadılar orada da ama biz kazanmayı başardık. Kendi sahamızda taraftarımız önünde oynayacağız. Oyunun git-gellerine hazır olmak zorundayız. Güzel futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Hep beraber bittiği zaman mücadele sonucu göreceğiz."

Şenol Güneş son olarak sakatlıklarla ilgili, Aras, Caner, Talisca, Ömer bir dimana çıktı ama listede değil zaten Necip'in durumuna bakacağız. Bugün son kararı vereceğiz.

Haber Ara