Dolar

32,5496

Euro

34,9797

Altın

2.429,45

Bist

9.722,09

Seni çok bekledim dünya çapında ses getirdi

Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında ekrana gelen, yeni dizi Seni Çok Bekledim dünyanın önde gelen yayıncılarının takip ettiği, uluslararası TV araştırma şirketi “TheWit”inOcak ayı listesine girdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-09 20:31:00

Seni çok bekledim dünya çapında ses getirdi

Dünyanın dört bir yanındaki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya etkisini ölçen kuruluş The WIT ocak ayında yayına giren en popüler dizi ve programları açıkladı.

3 Şubat tarihli instagram verilerine dayanarak hazırlanan ve en fazla takipçi kazanan ilk on formattan oluşan listede, Star'ın başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim 63 bin takipçiyle listedeki en popüler sekizinci yapım olmayı başardı.

Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yaptığı dizinin kadrosunda Deniz ve Helvacıoğlu'nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaçve Damla Makar rol alıyor.

‘Seni Çok Bekledim' yeni  bölümüyle12 Şubat Cuma, 20.00'de Star'da…

Haber Ara