Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

Şener Şen koronaya yakalandı! Şener Şen'in sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Şener Şen, koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Şener Şen’in tedavisinin hastanede devam ettiği açıklandı. Peki Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen iyi mi?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-10 19:42:43

Şener Şen koronaya yakalandı! Şener Şen'in sağlık durumu nasıl?

7'den 77'ye herkesin beğenisini kazanan Türk Sinemasının unutulmaz yüzlerinden bir olan Şener Şen, dünyayı kasıp kavuran koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Oyuncu Şener Şen'in tedavisinini hastanede devam ettiği açıklandı.

Şener Şen'in sağlık durumu nasıl?

Oyunca Şener Şen'e korona virüse bulaştığı bu sebeple ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Türk Sinemasının yüzlerinden olan Şener Şen yüzlerce filmde rol aldı. Şener Şen'in oynadığı filmler büyük bir keyifle izlenilmekte. Son dönemde de tiyatro sahnesinde izleyicisi ile buluşan Şener Şen'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Korona testinin pozitif çıkmasının ardından 78 yaşındaki usta oyuncu Şener Şen, Amerikan Hastanesi'nde tedavisi süren Şener Şen'in durumunun iyi olduğu açıklandı.

Şener Şen kimdir?

Şener Şen ( 26 Aralık 1941, Adana'da dünyaya geldi. Şener Şen'in babası ünlü oyuncu Ali Şen'dir. Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinema sanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı. Şener Şen yüzlerce filmde rol aldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara