Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Selman'dan Trump'a teşekkür mektubu

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Fransa'nın başkenti Paris ziyaretinden önce ABD'den ayrılırken ABD Başkanı Donald Trump’a bir teşekkür mektubu gönderdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-09 13:36:17

Selman'dan Trump'a teşekkür mektubu

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian tarafından Le Bourget Havalimanında karşılandı.

Bir süredir Amerika'da bulunan ve yaptığı reformların ardından Amerika'da da takım elbise giyerek, dünyaca ünlü kahvecide görüntülenen, Google, Apple gibi şirketlerle temasta bulunan Selman, Fransa ziyaretinden önce ABD Başkanı Donald Trump'a mektup yazarak memnuniyetini dile getirdi.

"DOST ÜLKENİZDEN MEMNUNİYETLE AYRILIYORUM"

Selman mektubunda, "Dost ülkenizden memnuniyetle ayrılıyorum. Misafirperverliğiniz ve sıcak karşılamanız için size teşekkür ve şükranlarımı sunmak isterim. Bu ziyaret vesilesi ile iki ülke arasındaki bütün alanlarda genişlemeye devam eden tarihi ve stratejik ilişkilere bir kez daha saygı duydum. Ziyaret esnasında gerçekleşen görüşmelerin, iki dost ülke ve halkımızın yararına karşılıklı işbirliği bağlarını güçlendirmede ve bu ilişkilerin derinleştirilmesinde katkısı bulunacağını vurguluyorum. Size sağlık ve mutluluk, dost ABD halkına da refah ve ilerlemelerinin devam etmesini dilerim. Muhammed bin Selman bin Abdulaziz Al Suud."

Haber Ara