Dolar

32,5451

Euro

34,9313

Altın

2.420,71

Bist

9.722,09

Selçuk Yöntem 40 yıllık evliliğini anlattı

Usta sanatçı Selçuk Yöntem, Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Yaklaşık 40 yıldır Cihan Yöntem ile evli olan oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-27 17:50:56

Selçuk Yöntem 40 yıllık evliliğini anlattı

Lisede tiyatro kolunun hazırladığı tiyatro oyununu seyretmesinin bütün dünyasını değiştirdiğini ifade eden Selçuk Yöntem, sonrasın aktör olmaya karar verdiğini söyledi. Konservatuarda çok değerli isimlerden eğitim alan Yöntem, Cüneyt Gökçer'in kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, "Hepimiz onu taklit ederdik. Onun gibi olmaya çalışırdık" dedi.

Yaklaşık 40 yıldır Cihan Hanım ile mutlu bir evlilik sürdüren Selçuk Yöntem, "Ruhların uyuşması da çok önemli bir şey. Sevgi ve saygı olduktan sonra her şey olmaması mümkün değil, her türlü güzelliğin olamaması mümkün değil. İnsanlar nerede duracaklarını, nereye kadar müdahale edeceklerini çok iyi bilmeliler. Bu sınırı aştıklarında bütün arıza ortaya çıkıyor zaten. Herkes karşısındakini kendine benzetmeye çalışıyor. Böyle bir şey yok. Herkes farklı, herkes biricik. Herkesin sınırlı yerlerine girebiliriz, giremeyebiliriz. Bunlar olduğu zaman da iş uzun sürüyor" açıklamasını yaptı.

Haber Ara