Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Veli Ağbaba'nın 'İBB' iddiasına tepki

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın İBB bütçesinden Ensar Vakfı'na 29.8 Trilyon TL destek verildiği iddiasına tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-20 19:14:24

Selçuk Bayraktar'dan CHP'li Veli Ağbaba'nın 'İBB' iddiasına tepki

BAYKAR Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bütçesinden Ensar Vakfı'na 29.8 Trilyon TL destek verildiği iddiasına tepki gösterdi.

Veli Ağbaba, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, mazbatayı alan Ekrem İmamoğlu'nun büyük tepki çeken İBB'nin veri tabanının kopyalanması talimatına ilişkin, "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor?

3)Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41.1 trilyon lira destek verilmiş." iddiasında bulunmuştu.

1_41

Ağbaba'ya,T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan tepki geldi.

Bayraktar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik. 41 kuruş dahi İBB'den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." ifadelerini kullandı.

2_45

ic_1

 

 

 

Haber Ara