Dolar

32,4165

Euro

34,4540

Altın

2.488,75

Bist

9.679,80

Şehzadeler'in hedefi 100 bin metrekare parke taşı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Arda Mahallesinde yapılan parke taşı döşeme işlerini inceledi. Arda Mahallesinde yaklaşık 3 bin metrekare parke taşı çalışması yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, 'Parke taşı döşeme işimizin bitmesinin ardından mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-08 14:11:49

Şehzadeler'in hedefi 100 bin metrekare parke taşı
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Arda Mahallesinde yapılan parke taşı döşeme işlerini inceledi. Arda Mahallesinde yaklaşık 3 bin metrekare parke taşı çalışması yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, "Parke taşı döşeme işimizin bitmesinin ardından mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Arda Mahallesinde belediye ekiplerinin yaptığı parke taşı döşeme işinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Çelik'e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas da eşlik etti.

Şehzadeler ilçesi genelinde 2016 yılı içinde 100 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, "Arda Mahallemizde 6-7 sokağımızda yaklaşık olarak 3 bin metrekare parke taşı ihtiyacı vardı. Buralarda bulunana parke taşları ile yollarımızı yeniliyoruz. Sokaklarımız bu çalışmanın ardından daha temiz daha güzel bir hale gelecek. Bunun haricinde de birçok mahallemizde de parke taşı çalışmalarımız devam ediyoruz. Bu yıl nasip olursa 100 bin metrekarenin üzerinde parke taşını Şehzadeler'imizin yollarına döşeyeceğiz. Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızı çamurdan, tozdan ve kötü görüntüden kurtaracağız. Çalışmalarımız hayırlısı olsun. Mahallelerimizin güzelleşmesinde, hizmetlerin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Ara