Dolar

32,5053

Euro

34,5675

Altın

2.497,66

Bist

9.548,09

Şehzadeler'de Unutulmaz Kur'an Gecesi

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Cumhuriyet Meydanından Kur'an sesleri yükseldi. Dünyaca ünlü Hafız Remzi Er'in Kur'an tilaveti meydanı dolduran vatandaşların gönüllerini titretti. Kur'an tilavetinin kulakların pasını sildiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 'Değerli Hafızımız Kur'an tilaveti ile gönüllerimize kalplerimize hitap etti' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 13:44:53

Şehzadeler'de Unutulmaz Kur'an Gecesi
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Cumhuriyet Meydanından Kur'an sesleri yükseldi. Dünyaca ünlü Hafız Remzi Er'in Kur'an tilaveti meydanı dolduran vatandaşların gönüllerini titretti. Kur'an tilavetinin kulakların pasını sildiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Değerli Hafızımız Kur'an tilaveti ile gönüllerimize kalplerimize hitap etti" dedi.

Şehzadeler Belediyesi, Ramazan'ın başından beri Cumhuriyet Meydanında her gece farklı bir etkinliği vatandaşla buluşturuyor. Ramazan Geceleri programları kapsamında geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Meydanı'ndan Kur'an-ı Kerim sesleri yükseldi. 2 defa Dünya Kur'an-ı güzel okuma birincisi olan Dünyaca ünlü Hafız Remzi Er Kur'an tilaveti ile Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşların gönüllerini titretti. Kur'an ziyafeti gecesine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünlü Hafız Remzi Er'in Kuran tilaveti ile gönüllere hitap ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu akşam Şehzadeler'imizde çok değerli bir konuk ağırladık. Gerçekten de kulaklarımızın pası silindi. Değerli Hafızımız gönüllerimize kalplerimize hitap etti. Bu gece düzenlenen bu etkinliği Kur'an ayı olan Ramazan-ı Şerifte çok anlamlı bulduğumu ifade etmek istiyorum. Merhum Abdulbasit Abdulsamet'in talebesi Iraklı, kendisini çok geliştirmiş. İki defa Dünya Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması birincisi olmuş, bugün de bizlerle birlikte olduğu için ben sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi.

"KUR'AN TİLAVETİ KULAKLARIMIZIN PASINI SİLDİ"

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, "Öncelikle böylesine güzel bir tilavetle bizleri buluşturduğu için kardeş Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Değerli hocamızın tilaveti müthişti, o okudukça kulaklarımızın pası silindi, içimizden geçti. Ayrıca bu güzel meydanda Kur'an-ı Kerim okuttukları için değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"KUR'AN AYINDA KUR'ANLA DAHA FAZLA HAŞIR NEŞİR OLMALIYIZ"

Kur'an ayı olan Ramazan ayında Kur'an'ın daha iyi şekilde okunup anlaşılması gerektiğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Böylesine güzel bir Ramazan gecesinden, iftar sonrasında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ben hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Kur'an ayı olan Ramazan ayı nedeni ile Kur'an-ı Kerim ile daha fazla haşır neşir olmak, daha fazla okumak ve anlamaya çalışmak, sadece anlamak değil, anladıklarımızı da hayatımıza yansıtmak Ramazan'ın bize kazandıracağı önemli bir özelliktir. Ramazan aynı zamanda sadece geçmişteki günahlarımızın muhasebesini yapacağımız bir ay değil. Aynı zamanda önümüzdeki döneme yönelik olarak da manevi bir kondisyon ayıdır. Cenabı hak bu Ramazan ayını idrak eden ve Kadir gecesinde inmeye başlayan Kur'an-ı Kerimi iyi bir şekilde okumak, anlamak ve çevremiz ile paylaşmayı bizlere nasip etsin. Ramazanı en güzel şekilde yaşamamızı nasip etsin ve hepimizi inşallah sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına kavuştursun." dedi.

Haber Ara