Dolar

32,3639

Euro

35,0278

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Şehit Uzman Çavuş Ali Taştepe son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis'te dün icra edilen iç güvenlik operasyonu esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin cenazesi memleketi Konya

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-22 15:19:43

Şehit Uzman Çavuş Ali Taştepe son yolculuğuna uğurlandı
Bitlis'te dün icra edilen iç güvenlik operasyonu esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe için baba ocağı olan ilçeye bağlı Çayhan Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin namazın kılınacağı Çarşı Camisine getirildi. Cenaze namazı öncesi tabutun yanında bekleyen şehidin annesi Gülten Taştepe, gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarılıp, "Bir doya doya koklasam seni ne vardı Ali'm. Hakkını helal et bana Ali'm çok hakkın geçti. Beni doktorlara götürdün" diyerek ağladı ve oğlunun tabutunu öptü. Şehit Ali Taştepe için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına babası Çakır Taştepe, ailesi, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, askeri yetkililer, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin tabutu, Çayhan Mahalle Mezarlığına götürüldü. Şehidin cenazesi dualarla defnedildi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara