Dolar

32,4930

Euro

34,6021

Altın

2.499,28

Bist

9.548,09

Şehit konvoyuna katılanlara ceza

Denizli'de şehitleri anmak, teröre tepki göstermek için düzenlenen konvoya katılan araçlara ceza yağdı. Sürücüler ise kesilen cezalara tepki gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-16 22:58:18

Şehit konvoyuna katılanlara ceza

Denizli halkı ardı ardına gelen şehit haberlerine ve artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla sosyal paylaşım sitesi üzerinden anlaşarak araç konvoyları oluşturmuştu. Denizli'yi bayraklarla donatılmış bir görüntüye bürüyen konvoyların ardından araç sürücülerine gelen cezalar ise tepki gördü.

40'A YAKIN ARACA CEZA KESİLDİ

8 Eylül'de düzenlenen şehitlere saygı, teröre tepki amaçlı araç konvoyuna katılanlara 88 liralık trafik cezası kesilmesi ve cezaların sürücülere ulaşmaya başlaması, sosyal medyaya taşındı. Çağlar Sinan Bulak isimli vatandaşın paylaştığı, 8 Eylül'de Gazi Bulvarı'nda yapılan şehit konvoyuna katıldığı için kendisi gibi 40'a yakın araca ceza kesildiği yorumu büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

FACEBOOK'A YAZINCA ORTAYA ÇIKTI

Çağlar Sinan Bulak isimli vatandaş sosyal medya üzerinden, "8 Eylül akşamı Gazi Bulvarı kuruyemiş önünde şehit konvoyunun geçişi sırasında 30-­40 kadar araca 61/1­a maddesine istinaden trafik cezası kesilmiş. Ceza bugün itibariyle araç sahiplerine ulaşmaya başladı. Tarafımıza ait 3 araca geldi. Sosyal medyaya aramızda aynı yerde ve aynı maddeden ceza kesilen var mı?" diye yazınca birbirinden ilginç yorumlar aldı.

Ancak bu yazıya verilen yorumlarda kimi kesilen cezaya tepki gösterirken, kimileri de şehitlerimiz için bu para feda olsun yorumları yaptı.

Haber Ara