Dolar

32,3760

Euro

34,9688

Altın

2.325,67

Bist

9.066,10

Şehit Er Erkan Özdemir'in memleketi Düzce'de yas

Şehit babası Şenol Özdemir, Türk bayrakları asılan kerpiç evin önünde 'Ciğerim gitti, parçalandı' diyerek gözyaşı döktü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-11 10:01:52

Şehit Er Erkan Özdemir'in memleketi Düzce'de yas

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir, memleketiDüzce'nin Yığılca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ajansların haberine göre; Şehit Özdemir'in naaşı yakınları tarafındanZonguldak Havaalanı'ndan alınarak, karayolu ile ilçe stadına getirildi.

Burada şehit Özdemir'in öz geçmişinin okunmasının ardından, Düzce İl Müftüsü Selami Emen tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehidin cenazesi Türk bayrakları ile oluşturulan konvoy eşliğinde ilçeye bağlı Aydınyayla köyüne getirilerek, köy meydanında helallik alındı.

Baba Şenol ve anne Havvagül Özdemir, cenaze geldiği sırada tabuta sarılarak, uzun süre ağladı ve tabutun üzerindeki Türk Bayrağı'nı öptü. Anne ve baba yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Şehidin cenazesi daha sonra aile mezarlığında toprağa verildi.

BABA EVİNDE YAS VAR

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan jandarma er 20 yaşındaki Erkan Özdemir'in, Düzce'nin Yığılca İlçesi Aydınyayla Köyü'ndeki babaevinde acı var.

l_2088

Vatani görevini yaparken terhisine 4 ay kala şehit olan Erkan Özdemir'in köyde oturan babaannesi Hatice Özdemir'e acı haberi Kaymakam Muhammed Furkan Sancaktutar verdi.

Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Şehidin Balıkesir'de yaşayan babası Şenol ve annesi Havvagül Özdemir de köye geldi.

"CİĞERİM GİTTİ, PARÇALANDI"

Şenol Özdemir, Türk bayrakları asılan kerpiç evin önünde taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğuldu. "Ciğerim gitti, parçalandı" diyerek gözyaşı döken Şenol Özdemir'i yakınları teskin etmeye çalıştı.

Haber Ara