Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

Şehit ailelerine ev desteği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ailelerinin yaşadığı evlerin yenilenmesi talimatını verdi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-12 19:01:54

Şehit ailelerine ev desteği

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yaptığı açıklamada, yaklaşık iki ay önce Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Metin Uysal ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir'in babaevlerinin yenileceğini, gerekirse yeni ev yapılacağını söyledi.

Bakan Özlü'nün, ziyaret ettiğini her iki şehidin babaevlerinin bakıma muhtaç olduğunu tespit ettiklerini belirten Yiğit, Özlü'nün ailelerin evlerinin yaptırılması talimatı verildiğini kaydetti.

Şehitler Uysal ve Özdemir'in yakınlarına sahip çıkmak için mülki ve idari amirlerin gereken çalışmaları başlattığını aktaran Yiğit, "Şehit ailelerimizin evlerinin bakım ve onarımı, gerekirse yeniden yapılması için çalışma gerçekleştireceğiz. Projeye Düzce milletvekillerimiz de destek veriyor. Projemizi hayırsever bir vatandaşımızın desteği ile gerçekleştireceğiz." dedi.

Haber Ara