Dolar

32,5435

Euro

34,9945

Altın

2.427,50

Bist

9.722,09

Şehir Hatları'ndan Kızılay'a destek

Kızılay Haftası kapsamında 'İyilik yapmak kanımızda var' sloganıyla kampanya başlatıldı - Bu kapsamda, Kadıköy ve Üsküdar'a konuşlandırılan mobil kan bağışı araçlarından gönüllüler, 29 Ekim-4 Kasım arasında kan bağışında bulunabilecek

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-27 11:33:03

Şehir Hatları'ndan Kızılay'a destek
Şehir Hatları, Kızılay Haftası kapsamında "İyilik yapmak kanımızda var" sloganıyla kampanya başlattı.

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yıllık yaklaşık 2 milyon 500 bin ünite kan ihtiyacının tamamına yakınını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle karşılayan Türk Kızılayı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları ortak bir projeye imza attı.

Ülke genelinde 29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan "Kızılay Haftası" kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla "İyilik yapmak kanımızda var" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Buna göre 29 Ekim-4 Kasım arasında, Kadıköy ve Üsküdar'a konuşlandırılan mobil kan bağışı araçlarından gönüllüler kan bağışında bulunabilecek. Gönüllü kan bağışçıları için Şehir Hatları'nın Kadıköy ve Üsküdar iskelelerinde bağışçılar için başvuru noktaları oluşturulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler, kan bağışının insani bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Güler, düzenli bağış projeleriyle kan ihtiyacı talebine bir nebze olsun katkı sağlamayı ve Kızılay'a destek olmayı istediklerini kaydetti.

Haber Ara