Dolar

32,3397

Euro

35,1175

Altın

2.311,98

Bist

9.079,97

Sedat Peker: Çıtayı bir adım yükseltiyorum

Sedat Peker, Ankara saldırısı nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-19 02:01:22

Sedat Peker: Çıtayı bir adım yükseltiyorum

Akademisyenler için 'Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız' diyen Sedat Peker, Ankara katliamının ardından sevinç gösterileri yapıldığını iddia ederek, "Bundan sonra beni şikayet ederken bizi tehdit ediyor demeyin. Bunları bizzat yaşayacaksınız, diyor deyin (Yani çıtayı bir adım yükselttiğimi söyleyin)" ifadelerini kullandı.

Sputnik'te yer alan bilgide; "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriyi imzalaya aydınlar için söylediği "Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız " tehdidiyle gündeme gelen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker, Ankara'daki bombalı saldırının ardından konuştu. Ankara katliamına sevinenler olduğunu iddia eden Peker, "Bu milletin beklediği o vakit geldiği zaman yani yüce Allah korusun, devletimiz işlemez hale gelirse yaşanacak olaylardan sonra, bu hadiseleri falanca yer katliamı, filanca yer katliamı şeklinde anmaya sizlerin ve yakınlarınızın hakkı olmayacaktır" dedi.

Peker, şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan terör saldırılarından sonra ülkemizin bazı bölgelerinde sevinç gösterileri yapanlar oluyormuş. Bu milletin beklediği o vakit geldiği zaman yani yüce Allah korusun, devletimiz işlemez hale gelirse yaşanacak olaylardan sonra, bu hadiseleri falanca yer katliamı, filanca yer katliamı şeklinde anmaya sizlerin ve yakınlarınızın hakkı olmayacaktır. Tarihte her zaman kanıtlandığı üzere; ‘Rüzgar ekenler, fırtına biçecekler!' Bu milletin fedailerinin kanının koyu olduğunu ve onların asla geceleri görünmediğini mutlaka öğrenecekler.

Şimdi bu sözlerimi okuyan bazıları yine hakkımda adliyelere şikayet dilekçesi vereceklerdir. Onlara son sözüm şudur; Kulağınızı açın ve beni iyi dinleyin. Ben sizi tehdit etmiyorum. Yüce Allah korusun önümüzdeki zamanlarda başınıza gelecekleri peşin peşin söylüyorum. Bundan sonra beni şikayet ederken bizi tehdit ediyor, asla demeyin. Bunları bizzat yaşayacaksınız, diyor deyin (Yani çıtayı bir adım yükselttiğimi söyleyin.)

Beni kanlarınızla duş alacağız dedim diye suçlayan gafiller, siz benim hümanistliğime yatın kalkın dua edin. Sokakta karşılaştığım vatan evlatları, reis sen az bile söyledin. Biz onların kanlarıyla duş almayacağız, hem vallahi hem billahi onların kanlarını içeceğiz. diyorlar. Men Dakka Dukka (Eden bulur!..)"

 

Haber Ara