Dolar

32,6166

Euro

34,8599

Altın

2.508,37

Bist

9.524,59

Seda Sayan, yardım isteyen kadınların başörtüsünü açtırdı iddiası

Şarkıcı Seda Sayan'ın Mülayim'i cuma namazına gittiği için işten kovduğu iddiaları gündemde iken şimdi de Sayan'ın, stüdyosuna yardım istemek için gelen kadınların başörtülerini açtırdığı ileri sürüldü.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-27 14:44:36

Seda Sayan, yardım isteyen kadınların başörtüsünü açtırdı iddiası

Kamuoyunda 'Mülayim' adıyla da tanınan Cengiz Çimen'in cuma namazına gittiği için Seda Sayan'ın kendisini işten kovduğunu yönündeki iddiası magazin gündemdeki yerini korkurken, Sayan hakkında şimdi de çok konuşulacak bir başörtü iddiası ortaya atıldı. Ünlü sanatçı bu iddia karşısında da zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Cengiz Çimen önceki gün eşi ile birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılıp bir dönem yanından ayrılmadığı Seda Sayan'ın kendisini cuma namazına gittiği için işten kovduğunu ileri sürdü. Ardıdan 14 yıl önce yaşanan olaylardan sonra piyasada iş bulamadığını anlattı.

Mülayim ve eşinin bu iddialarının ardından Seda Sayan küplere bindi. Ünlü sanatçı, "Ne yayındı bayıldım. Size cevap bile vermezdim ama Namaz lafı geçtiği için üzüldüm" notuyla yaptığı paylaşıma şu notu düştü;

"Namaz kıldı diye işten kovan da kovuldum diye ağlayan da namerttir. Yazıklar olsun size ve sizi oraya çıkarıp konuşturanlara. Allah'a havale ediyorum hepinizi. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanım çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır. Size cevap bile vermezdim ama namaz lafı geçtiği için üzüldüm"

eda Sayan ile Mülayim arasındaki bu gerginlik hala gündemdeki sıcaklığını korurken, ünlü şarkıcıya bir şok da takipçisinden geldi. Takipçisi Sayan hakkında, "Yıllar önce akülü sandalye için gitmiştik. Annemlerin başörtülerini çıkarması gerektiğini söylediler. Böyle olacağını bilseydik hiç gitmezdik." iddiasında bulundu.

Seda Sayan hakkında ortaya atılan bu iddiaya da sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından, "Bunu direkt Seda Sayan bize söyledi onun ağından duyduk diyebilir misin? Allah'tan korkmadan merak ediyorum yaz şimdi bekliyorum" diyerek tepki gösterdi.

Takipçi Sayan'ın sorusuna, "Kaç yaşında kadınlar bana sandalye verecekler diye saçlarını açtılar. Benim için travma oldu. Sizden mi çalıştığınız televizyondan mı siz açıklayacaksınız" dedi. (İnternet Haber)

 

Haber Ara