Dolar

32,3756

Euro

34,9900

Altın

2.325,96

Bist

9.090,31

Schwarzenegger'dan Trump'a TV programı resti

Cumhuriyetçi Partili eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'baş yapımcı' olduğu 'Celebrity Apprentice' adlı televizyon programından ayrılacağını açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-04 09:03:27

Schwarzenegger'dan Trump'a TV programı resti

Amerikan NBC televizyonunda yayınlanan programı Trump'ın yerine sunan Schwarzenegger, İngiliz film dergisi Empire'da yayımlanan söyleşisinde, "Celebrity Apprentice"in yeni sezonunda olmayacağını bildirdi.

Kaliforniya eyaletinde iki dönem valilik yapan Schwarzenegger, programdan Trump ile bağı nedeniyle ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Trump-Schwarzenegger atışması

Donald Trump, başkent Washington'da 65'incisi düzenlenen farklı dinlere mensup 3 bine yakın din ve hukuk adamının katıldığı "Ulusal İbadet Kahvaltısı"ndaki konuşmasında, NBC'de yayınlanan programı sunduğu dönemde reytinglerinin daha yüksek olduğunu, başkanlık yarışı için ayrıldıktan sonra ise reytinglerin düşüşe geçtiğini belirterek, "Reytingler için Arnold'a dua edelim." ifadesini kullanmıştı.

Schwarzenegger de Trump'a, Twitter üzerinden verdiği cevapta, "Hey Donald. İyi bir fikrim var. Neden işlerimizi değiştirmiyoruz? Sen TV'ye geç çünkü reyting konusunda uzmansın. Ben de senin işini alayım. Böylece insanlar yeniden rahat uyusun." mesajını paylaşmıştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara