Dolar

32,4641

Euro

34,8006

Altın

2.480,30

Bist

9.530,47

Save Ralph izle | Türkçe altyazılı | Save Ralph kısa film konusu nedir?

Save Ralph Türkçe izle | Save Ralph kısa filmi sosyal medyada sitelerinde gündem oldu. Safe Ralph filmini merak eden insanlar da kısa filmi izleme yöntemini araştırmaya başladı. Save Ralph kısa film konusu nedir? Save Ralph kısa filmi The Humane Society of the United States adlı kuruluş tarafından hayvanlara uygulanan işkenceye dikkat çekmek için yayınlandı. Safe Ralph Türkçe izleme linki haberimizin detayında olacak. Save Ralph Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj izlemej isteyenler haberimizin detayında bulabilir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-15 16:57:38

Save Ralph izle | Türkçe altyazılı | Save Ralph kısa film konusu nedir?

Save Ralph izle | Save Ralph kısa filmi sosyal medyada sitelerinde gündem oldu. Safe Ralph filmini merak eden insanlar da kısa filmi izleme yöntemini araştırmaya başladı. Save Ralph kısa film konusu nedir?  Save Ralph kısa filmi The Humane Society of the United States adlı kuruluş tarafından hayvanlara uygulanan işkenceye dikkat çekmek için yayınlandı. Safe Ralph Türkçe izleme linki haberimizin detayında olacak. Save Ralph Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj izlemej isteyenler haberimizin detayında bulabilir. 

Sace Ralph kuısa filminin konusu Ralph adındaki tavşanın başından geçenleri anlatıyor. Ralph insanlar tarafından işkenceye maruz kalan bir tavşandır. Filmin adı da 'Ralph'ı kurtar' anlamına gelmektedir. Sosyal medyada gündeme gelen kısa filmi izlemek isteyen insanlar da Save Ralph nasıl izlenir sorusunu sormaya başladı. Save Ralph izlemek için aşağıda verilen bağlantıları kullanabilirsiniz. İşte Save Ralph Türkçe alt yazılı izleme seçeneği...

SAVE RALPH FİLMİN KONUSU NEDİR? 

Sace Ralph kısa filmi Rarlph isimli tavşanın insanlar tarafından işkencesini anlatıyor. Ralph güdelik yaşantısında başından geçenleri isanların yüzüne acımasızca çarpyıo. Gündelik hayattan işine giden tavşan, acımasız dünyada denek olarak çalıştığı laboratuara götürülüyor. Kulağı ve gözünde sorunlar yaşayan tavşan Ralph'in acı hikayesine de ironilerle dolu bir bakış atılmış olunuyor. Film, güzellik için hayvanların acı çekmemesi ve ölmemeleri için önemli bir söz söyleyerek sona eriyor.

TAVŞAN NEDEN DENEY HAYVANI OLARAK KULLANILIR?

Tavşan, uysal, temiz ve sessiz bir hayvan olması nedeniyle deney hayvanı olarak kullanılmaktadır. Bakımı fazla güçlük göstermemesi dolayısıyla deney hayvanı olarak öne çıkmaktadır.

Tavşanların yaklaşık 28 cins ve 77 çeşidi vardır. Özellikle orta boy tavşanlardan olan Beyaz Yeni Zelanda cinsi (yetişkin ağırlığı 2.5 Kg.) ile küçük boy tavşanlardan olan Hollanda ve Polonya tavşanlar araştırmalar için kullanılmaktadır.

 

Haber Ara