Dolar

32,5154

Euro

34,7314

Altın

2.487,30

Bist

9.524,59

Şarkıcı Ramazan Kabak’ın yeni albümü ‘Kaybetmekten Korkuyorum’ ne zaman çıkacak?

Ramazan Kabak’ın ‘Kaybetmekten Korkuyorum’ adlı single çalışması iTunes ve Spotify yayınlanacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 14:15:07

Şarkıcı Ramazan Kabak’ın yeni albümü ‘Kaybetmekten Korkuyorum’ ne zaman çıkacak?

Ramazan Kabak'ın ‘Kaybetmekten Korkuyorum'  isimli single çalışması, iTunes ve Spotify üzerinden müzükseverlerin beğenisine sunulacak.

Ramazan Kabak'ın yeni single çalışması olan Kaybetmekten Korkuyorum,  iTunes ve Spotify üzerinden yayınlanacak. Söz ve müziği kendine ait olan çalışmanın aranjmanını ve mix çalışmasını ise  Ercan Erdem yapacak.

Single için çekilecek olan klibin yönetmen koltuğunda Emrullah Çatalkaş ve Atacan Yeşilgül oturacak.

Ayrıca, Ramazan Kabak'ın Katılım, Katkı, Farklı, Eski, Sağlam, Acı, İfade gibi birçok single çalışması da bulunuyor.

WhatsApp Image 2021-02-05 at 13.54.58

Ramazan Kabak; ”Pandemi döneminde klip çekimleri aksadı ve benim gibi bir çok sanatçı arkadaşımın da şarkılarını yayınlarken çektiği zorluğu görüyor ve üzülüyorum ama bugünleri geride bırakacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu ve kliplerin gecikme sebeplerini de açıklamış oldu.

Pandemi dolayısıyla klip çekimlerini erteleyen Ramazan Kabak koşullar doğrultusunda hastalığın hafiflemesiyle beraber çekimlerini gerçekleştireceğini söyledi. Son günlerde fenomen taksi projesindende bahsettiren Ramazan Kabak ‘Fenomen taksi projemiz bir çok kanal tarafından güzel bir ilgi ile karşılandı. Çok yakında detaylı bilgileri sosyal medya hesabımdan açıklayacağım.' Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Ara