Dolar

32,3849

Euro

35,0576

Altın

2.326,64

Bist

9.097,26

Şarkıcı Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni

Şarkıcı Serdar Ortaç, koronavirüs salgınınnda günlerini evle stüdyo arasında mekik dokuyarak geçirdiğini söyledi. “Eski günleri anıyoruz. Eski klipleri izleyip kıskanıyoruz. Ne güzel işler yapılıyormuş eskiden!” diyen Ortaç, müziğine yapılan eleştirilere ise, “Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni” şeklinde cevap verdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-23 15:40:04

Şarkıcı Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni

Posta gazetesine konuşan Ortaç, kendisine yöneltilen soruları şöyle cevaplandırdı:

Geçtiğimiz günlerde bir magazin muhabirinin “Sevgiliniz” hitabını düzeltip “Karım o benim” dediniz. “Evlilik defterini kapattım” demiştiniz. Fikriniz değişti mi?

Boşandıktan sonra depresyona girdim, iki yıl sürdü. O süreçte Seçil'in karşıma çıkacağını nereden bilebilirdim. Gökten zembille indirdi Allah! Ona bakarsan 25 yaşında da “Dünyanın kralı benim” sanıyordum. Şimdi “Hiçbir şeyim” diyorum.

Şaka yapıyorsunuz herhalde…

Hayır, ciddiyim. Hatta Seçil bu konuda bana çok kızıyor. “Sen starsın, kendine gel” diyor. “Ne starı be!” diyorum.

Gazeteci Onur Baştürk, pandemi döneminde bir yazı yazdı, “Serdar Ortaç ve Yıldız Tilbe yalnızlığı diye bir şey var” dedi. Siz, kendinizi yalnız hissediyor musunuz?

Bence hepimiz yalnızız. Ailemizi ve birlikteliklerimizi ayrı tutarak söylüyorum. Felsefi bir yerden bakacaksak, hepimiz yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz. Yıldız örneği mesela... Yıldız hep zirvede. Liderler hep yalnızdır zaten. Babamın lafı bu. “Lidersen, yalnızlığı kabul et” der. E ben de az çok zirvedeyim sanırım.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara