Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Sarıgül'ün kısa mesafeli kadın yürüyüşü

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, beraberinde bir grup kadınla birlikte birkaç adım atarak 11 saniyelik video mesajı paylaştı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-07 10:33:27

Sarıgül'ün kısa mesafeli kadın yürüyüşü

TikTok kaydında Sarıgül, sağında ve solunda yer alan birkaç kadına alçak sesle ‘yavaş yavaş yürüyoruz' dedikten sonra ağır adımlar eşliğinde şunları söyledi:

‘Güçlü kadınlar güçlü Türkiye için yürüyoruz… Türkiye'nin kurtuluşu, cesareti ve güçlü kadınların emin adımlarıyla olacak…”

sarıgül kadın yürüyüşü2

‘Niye gece yarısı?'

Öte yandan sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretinde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partililerle Selimiye Camisi'ni gezdi. Sarıgül, basın mensuplarının ‘emekli amiraller bildirisi'ne ilişkin sorusuna şu cevabı verdi:

"Herkes, görüş ve düşüncelerini söylemekte serbesttir. Ancak askerlerimiz, sadece bayrağımız ve toprağımızı, hudutlarımızı korumakla görevlidir. Siyasal gelişmeler mutlaka ülkedeki siyasi partilere bırakılmalıdır. Kışlaya siyaset girmemelidir. Kışla da siyasete karışmamalıdır. Niye gece yarısı? Niye generaller? Kabul edilebilir bir olay asla değildir." dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara