Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Sare Davutoğlu'nun acı günü

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun 85 yaşındaki amcas Salih Özgür hayatını kaybetti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-28 17:20:40

Sare Davutoğlu'nun acı günü

Sare Davutoğlu'nun Eskişehir'de oturan amcası mobilyacı Salih Özgür rahatsızlığı nedeniyle dün sabah yaşamını yitirdi. Sare Davutoğlu, amcasının cenazesi için bugün karayoluyla İstanbul'dan Eskişehir'e geldi Davutoğlu'nu ölen amcasının oturduğu Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'ndeki Örücüoğlu Apartmanı önünde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna, babası Hulusi Miske ile yakınları karşıladı. Sare Davutoğlu, girişte ölen amcasyıla ayrı soyadı taşıyan babası Hulusi Miske'nin elini öptü. Baba-kız bir süre birbirine sarıldı.

Sare Davutoğlu daha sonra Örücüoğlu Apartmanı'nındaki amcasının evine gitti. Davutoğlu'nun ölen amcası Salih Özgür için Kurtuluş Mahallesi'nde, yapımında katkıda bulunduğu belirtilen Tabakhane Mobilyacılar Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti Milletvekili Salih Koca, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Adar, Sare Davutoğlu'nun babası Hulusi Miske, oğlu Mehmet Davutoğlu ile çok sayıda kişi katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Salih Özgür Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene katılmayan Sare Davutoğlu, yazar Şahver Çelikoğlu'nu evinde ziyaret etti. Davutoğlu daha sonra ölen amcasının Hamamyolu Caddesi'ndeki evine döndü.

 

Haber Ara