Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Şanlıurfaspor deplasmanda puan arıyor

Şanlıurfaspor deplasmanda puan arıyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-27 14:12:28

Şanlıurfaspor deplasmanda puan arıyor
PTT 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlarda henüz puan kazanamadı.

Rakip sahalarda çıktığı 4 maçı da kaybeden Şanlıurfa temsilcisi, ligin tek namağlup ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında, deplasmandaki kötü gidişata son vermeye çalışacak.

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 puan alarak deplasmandaki şanssızlığı kırmak istediklerini söyledi.

Balıkesirspor mücadelesinde elde edilen 3 puanın, futbolculara moral verdiğini ifade eden Geçgel, şunları kaydetti:

"Futbolcularımızı antrenmanlarda oldukça hırslı ve hevesli gördüm, bu da benim galibiyet inancımı arttırıyor. Takımda kırmızı kart cezalısı Veli ve Kubilay dışında eksik oyuncumuz yok. Ligde çok iyi durumda değiliz ama şampiyon olmak istiyorsak bu maçtan 3 puanla dönmemiz lazım. Ligde üst sıralara yükselmemiz için en az 3 maç arka arkaya kazanmamız lazım. Balıkesirspor maçında takım 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele ederek galip gelmesini başardı. Şimdi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sonra evimizde Yeni Malatyaspor maçını kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz."

Geçgel, karşılaşmanın dostluk içinde geçmesini temenni etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara