Dolar

32,3264

Euro

35,0746

Altın

2.300,17

Bist

8.994,25

Şanlıurfaspor'a teknik direktör dayanmıyor

Şanlıurfaspor'da son 5 sezonda 12 farklı teknik adam görev yaptı- Kulüp başkanı Bağıban: 'Hiçbir teknik direktörle problemli ayrılmadık'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-05 12:31:44

Şanlıurfaspor'a teknik direktör dayanmıyor
TFF 1. Lig'de 5 sezonda 12 farklı teknik adamla çalışan Şanlıurfaspor'da, Mustafa Kemal Kılıç ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları başladı.

Ligde 5 sezondur mücadele eden sarı-yeşilli ekip, teknik direktör konusunda istikrarı sağlayamadı. Ligin en fazla teknik direktör değiştiren takımları arasında yer alan Şanlıurfaspor'da, şu ana kadar 12 farklı teknik adam görev yaptı.

TFF 1. Lig'e 5 sezon önce Mustafa Kemal Kılıç ile başlayan sarı-yeşilli ekipte, sırasıyla Bahri Kaya, Raşit Çetiner, Ömer Can Göksu, Reha Kapsal, Hüseyin Dağ (3 kez), Cihat Arslan, Osman Özköylü, Engin Korukır, Tugay Kerimoğlu, Erhan Altın, Ünal Karaman ve son olarak yine Mustafa Kemal Kılıç görev aldı.

Şanlıurfaspor, Kılıç ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için görüşmelere başladı.

- "Problemli ayrılmıyoruz"


Kulüp başkanı İsmail Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camianın menfaatleri doğrultusunda teknik direktör değişikliklerine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Teknik direktör konusunda istikrarın yakalanması için yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Bağıban, "İyi sonuç gelmeyince futbolda ayrılık kaçınılmaz oluyor. Şu ana kadar çok kariyerli ve karakterli hocalarla çalıştık. Anlaşmalarımız karşılıklı anlayış doğrultusunda feshedildi. Hiçbir teknik direktörle problemli ayrılmadık. Son olarak Mustafa Kemal Kılıç ile de yolları ayırdık. Kısa sürede takımımızı yeni hocamıza emanet edeceğiz." diye konuştu.

Haber Ara