Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

Şanlıurfa Valisi Tuna kanaat önderleriyle bir araya geldi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Akçakale'de eski Belediye Başkanı Ahmet Akay'ın ev sahipliğinde kanaat önderleri ve bazı muhtarlarla bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 16:24:19

Şanlıurfa Valisi Tuna kanaat önderleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Akçakale'de eski Belediye Başkanı Ahmet Akay'ın ev sahipliğinde kanaat önderleri ve bazı muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Vali Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa'nın huzur şehri olduğunu belirterek, kanaat önderlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Tuna, "Bu huzur kolay olmuyor. Çok bedel ödemiş bir ecdadın torunları olarak bugün sahip olduklarımızın kıymetini biliyoruz. Bu ülkede birtakım şeyleri görmüş yaşamış insanlar bunun kıymetini daha çok biliyorlarBiz birleştirmeye çalışıyoruz. Birbirimizle daha çok oturup kalkacağız. Ancak çocuklarımızla daha da çok ilgileneceğiz. Özellikle gençlerimizi ve kadınlarımızı iyi yetiştirmemiz lazım. Geleceğin Türkiye'sinde ayakta kalabilmek için daha güçlü olabilmek için buna ihtiyacımız var. Bugünün dünyasında güçlü olmak, bilgiye, teknolojiye sahip olmak gerekiyor. Bunun için kendini geliştirmek ve okumak şart. Bunun için kaynaklarımız var. En önemlisi ise insan gücümüz. Genç nüfusumuz bizim avantajımız. Bunu iyi değerlendirebilirsek ülkemiz için bir avantaj olacak. Dünya'da daha çok sözümüz geçecek. Tarih bizim de önümüze değişik fırsatlar çıkarıyor. Önümüzdeki günlerde çok önemli dönüm noktalarından birisini yaşayacağız. Devlet olarak yeni bir yapılanmanın, yeni bir sıçramanın eşiğine geldik. Bu daha önceden görmediğimiz, ilk defa önümüze gelen bir fırsat. Bizi bu zamana kadar kendi kendimizle uğraşmamıza sebep olan, elimizi ayağımızı bağlayan prangalardan kurtulmak ve daha güçlü bir yönetime sahip olmak fırsatını iyi değerlendirmemiz lazım. Şöyle bir yanlış algı içerisine girilmesin, bu bir siyasi parti olayı değil. Kimseyi seçmiyoruz. Kendi geleceğimizi oylayacağız. Şimdi bir final sahnesindeyiz. Bu finali iyi yaparsak önümüz açık. Engebeli araziden kurtulacağız inşallah. Burada hissi duygularımızla davranmayıp, aklımızı kullanacağız. Geçmişi şöyle bir süzüp öyle karar vereceğiz" dedi.

Kanaat önderleri de Vali Tuna'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, talep ve görüşlerini dile getirdi. Toplantıya, Vali Güngör Azim Tuna'nın yanı sıra, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Valilik Danışmanı Reşat Uzun ve bazı yetkililer katıldı.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara