Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

Şanlıurfa'da çocuk-aile kavgası

Şanlıurfa'da çocukların arasındaki kavga, ailelerin de bıçak ve sopalarla dahil olmasıyla büyüdü. Kavgada 12 kişinin yaralandığı belirtildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-06 05:12:14

Şanlıurfa'da çocuk-aile kavgası

Ajansların haberine göre; Olay, gece saatlerinde Ahmetyesevi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çiftçi ile Demirli ailesinin çocukları sokakta oyun oynadıkları sırada kavga etti. Çocuklarının kavga ettiğini duyan her iki ailenin fertleri arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı sopalı ve kavgaya dönüştü.

KAVGAYA AİLELER DE GİRDİ: 12 KİŞİ YARALANDI

Kavgada Ömer Çiftçi, Mahmut Çiftçi, Celal Çiftçi, Mehmet Çiftçi, Hanifi Çiftçi, Müslüm Çiftçi, Ahmet Demirli, Fatih Demirli, İsmail Demirli ve ismi henüz belirlenemeyen 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafları ayırarak kavgayı sonlandırırken, sağlık görevlileri ise yaralıları ambulanslarla kentteki hastanelere taşıdı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan Hanifi Çiftçi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenirken polis, kavgaya karıştığı saptanan 4 kişiyi gözaltını alarak mahallede olası bir kavga yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara