Dolar

32,5101

Euro

34,7597

Altın

2.502,42

Bist

9.693,46

Sanko Holding KOMATEK 2017 Fuarı'nda yer aldı

Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, 'Türkiye'de Türkiye için üretiyoruz ve Türkiye'de üretilen makinelere daha çok destek verilmesini istiyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-03 13:46:18

Sanko Holding KOMATEK 2017 Fuarı'nda yer aldı
Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, "Türkiye'de Türkiye için üretiyoruz ve Türkiye'de üretilen makinelere daha çok destek verilmesini istiyoruz" dedi.

15. Uluslararası İş ve İnşaat, Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı kapsamında KOMATEK 2017 bu yıl Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) kapılarını açtı. Birçok firmanın yer aldığı fuarda çeşitli iş makineleri sergilendi ve yeni iş makinelerinin lansmanı yapıldı. Fuarda Gaziantep'ten gelen Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu ve firma yetkilileri de bulundu. Daha önceki fuarda mini ekspratörleri tanıttıklarını dile getiren Konukoğlu bu yıl Ankara'da 30 tonluk olanlarını tanıtıma çıkarttıklarını belirtti. Türkiye ekonomisine destek olmanın mutluluğunu duyduklarını belirten Konukoğlu, "Makine sektörü katma değer açısından çok büyük bir sektör. Bir makine satıldığında Türkiye'de de satılsa yurt dışında da ya Türkiye'den döviz çıkışını durduruyoruz ya da döviz girişini sağlıyoruz. İthalat ihracat dengesini sağlayabilmek için, cari açığı sağlayabilmek için çok büyük bir ekonomi. Ayrıca boyacısından, kaynakçısına ve sanayicilere, on binlerce insana da ekonomi sağlanmış oluyor. Türkiye'de Türkiye için üretiyoruz ve Türkiye'de üretilen makinelere daha çok destek verilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fuarda ayrıca Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir de yer aldı. KOMATEK 2017 Fuarı 7 Mayıs tarihine kadar AKM'de yer alacak.

Haber Ara