Dolar

32,3832

Euro

35,0359

Altın

2.327,04

Bist

9.138,22

Sanık ifade vermeyince eşi hafızasını yitirdi dedi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen yıl aralık ayında, kamyon ile 4 kişinin ölümüne neden olan 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu'nun yargılanmasına başlandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-06 11:32:38

Sanık ifade vermeyince eşi hafızasını yitirdi dedi

Orhangazi İlçesi Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı'nda geçen yıl aralık ayında, Bursa yönüne giden Ahmet Ahmetoğlu yönetimindeki kamyon karşı şeride geçip, 34 yaşındaki Mehmet Murat Durdu yönetimindeki hafif ticari aracı altına alarak yaklaşık 50 metre sürükledi.

İki aracın şarampole yuvarlanması sonucu araçta bulunan Mehmet Murat Durdu, ağabeyi 37 yaşındaki Ercan Durdu, kardeşi 32 yaşındaki Mustafa Durdu ile arkadaşları 31 yaşındaki Murat Küçoğlu olay yerinde öldü. Kazanın ardından yaralanan ve hastanede bir hafta tedavi gören Ahmet Ahmetoğlu ise taburcu edilince çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

SORUYA YANIT VERMEDİ

Hakkında, Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘taksirle birden fazla kişinin ölüme sebebiyet verme' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ahmet Ahmetoğlu'nun yargılanmasına başlandı. Ahmetoğlu duruşmada mahkeme heyetinin "kaza nasıl oldu?" sorusuna yanıt vermedi.

"HAFIZASINI KAYBETTİ, TEDAVİ GÖRÜYOR"

Duruşmada ifade veren eşi Ayşe Ahmetoğlu ise kaza sonrası eşinin hafızasını kaybettiğini, hiç bir şey hatırlamadığını, bu nedenle tedavi gördüğünü söyledi. Ayşe Ahmetoğlu ayrıca paraları olmadığı için avukat tutamadıklarını kaydetti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşma eksik evrakların beklenmesi ve sanığa Baro tarafından avukat tahsis edilmesi için ileri tarihe alındı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara