Dolar

32,5568

Euro

34,9594

Altın

2.429,52

Bist

9.722,09

Sanders Müslümanlarla dayanışma içinde: Aşk nefreti yenecek

2020’de yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den aday adayı olan Sanders’in, Yeni Zelandaki cami katliamından sonra bir kez daha Müslümanlarla dayanışma içinde olduğunu gösteren bir video yayımladı ve, “Aşk nefreti yenecek” dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-28 13:09:04

Sanders Müslümanlarla dayanışma içinde:  Aşk  nefreti yenecek

camide

kupur_1

ABD'de geçen hafta yapılan Yahudi lobisi AIPAC'ın toplantılarını boykot eden Demokrat Parti'nin aday adaylarından Bernie Sanders'in, Kaliforniya'daki bir İslam Merkezi'ni ziyaret etmesi Siyonist lobinin tepkisine yol açmıştı. 

Sanders, Yeni Zelanda katliamından sonra Müslüman toplumla dayanışmasını ifade etmek için Kaliforniya'daki bir İslam Merkezi ‘ne yaptığı son ziyaretinin bir videosunu yayınladı:
Müslümanlarla dayanışma içinde olduğunu gösteren videoda Sanders,
“Aşk nefreti yenecek” dedi.
İslam Merkezi'nde, Amerikan Müslüman topluluğuyla sohbet eden Sanders, ziyaretininin Yeni Zelanda'ya iki camiye düzenlenen korkunç katliamın ardından geldiğini ve 2020 yılında yapılacak başkanlık seçimlerinde, başkan adaylarının Müslüman toplumla ilişkilerinin daha iyi seviyeye geleceğini söyledi.

TRUMP'I, İSRAİL'E VERDİĞİ ŞARTSIZ
DESTEKTEN; İSRAİL'İ İSE, BASKI VE
TOPRAK GASBINDAN DOLAYI ELEŞTİRMİŞTİ

Sanders, 2016 yılındaki seçimlerde de aday adayı olmuş, ancak yapılan ön seçimlerde demokratların diğer başkanlık adayı Hillary Clinton'a karşı başarısız olmuştu.Sanders, kamuoyu yoklamalarının çoğuna göre Demokrat Parti'deki adaylık yarışında önde gelen liderlerden. Sanders, ABD Başkanı Trump'ı, İsrail'e verdiği ‘şartsız destekten'; İsrail'i ise, işgal altındaki Filistin topraklarında gerçekleştirdiği baskı ve toprak gasbından dolayı eleştirmişti.

Haber Ara