Dolar

32,4963

Euro

34,6329

Altın

2.479,83

Bist

9.639,02

Sanal para birimlerine dair haberler

Web sayfasında sanal para birimlerine dair haberlerin paylaşımını yapıyorlar. Ayrıca kripto para olarak adlandırılan sanal para yatırımına dair bilgi sahibi olmayanlar için bilgi verici yazıları paylaşıyorlar.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-15 09:47:37

Sanal para birimlerine dair haberler

Bilgi paylaşımı yaptıkları kripto paralar arasında bitcoin, ethereum, ripple ve litecoin bulunuyor. Sayfada paylaşılan kripto para haberleri arasında ise analizler, açıklamalar, yayınlanan raporlar, yatırımcılar tarafından yapılan açıklamalar ve yapılan değerlendirmeler yer alıyor. Ancak web sayfası bu paylaşımları kişilere yatırım tavsiyesi olarak paylaşmıyor. Sadece kripto dünyası hakkında bilgilendirme yapıyor.

Bitcoin'e Dair Güncel Haberler

Web sayfasında bitcoine dair güncel bitcoin haberleri yayınlıyorlar. Bu haberler arasında para borsaları, fiyat hareketleri, bitcoin tahminleri, bitcoinin kurucusu hakkında haberler, analist tahminleri, boğa koşusu, eleştiriler ve bitcoin transferleri yer alıyor. Bu sayede bitcoinle ilgilenen kişiler güncel gelişmeleri takip ederek yapmayı düşündükleri yatırımlar hakkında fikir edinebiliyorlar.

Güncel Para Birimi Takibi

Kripto para haberleri yayınlanan sayfada aynı zamanda güncel para birimi takibine imkan veriyorlar. Kişiler web sayfa üzerinde yer alan canlı piyasa bölümünden o gün kripto paralarda meydana gelen değişiklikleri takip edebiliyorlar.

Güncel değerlerin paylaşıldığı kripto para birimleri ise şunlar oluyor;

  • Bitcoin
  • Okb
  • Stellar
  • Ethereum
  • Neo
  • Monero
  • Cosmos
  • Augur
  • Binanceusd
  • Lisk

Toplamda 50 para birimine dair güncel piyasalar paylaşılıyor. Bu birimlerdeki değişimler anlık olarak kripto para haberleri canlı piyasa bölümüne yansıyor. Bu sayede kişiler yatırımların anlık değişimlerini öğrenebiliyorlar.

Blockchain Sistemine Dair Haberler

Web sayfasında bitcoin haberleri dışında bitcoinin sahip olduğu blockchain teknolojisine dair haberleri de paylaşıyorlar. Bu haberler blockchain bölümünde paylaşılıyor. Bu bölümde blok zinciri olarak adlandırılan teknolojinin ekonomik ve dünyayı etkileyen sorunlara karşın geçirdiği değişimlere dair haberler ve güncellemelerde paylaşılıyor. Örneğin blockchain bölümünü inceleyen kişiler blockchain tabanlı sosyal uygulamaların geliştirildiğini ve şirketlerin bu uygulamaları kullanmaya başladıklarını öğrenebiliyorlar.

Kripto Para Çeşitlerine Dair Analizler

Bilgi verme amacı taşıyan sayfada bitcoin haberleri yanı sıra bitcoinin de dahil olduğu kripto para çeşitlerine dair analizler paylaşılıyor. Bu analizler analistlerin, bitcoin milyonerlerinin ve ekonomistlerin yaptığı analizler oluyor. Bu sayede analizleri okuyan kişiler uzmanların beklentilerini ve deneyimlerini öğrenebiliyorlar. Analiz bölümünde paylaşılan kripto para analizleri sayfa editörlerinin kendi yorumlarıyla analistlerin ve uzmanların açıklamaların birleştirilmesi şeklinde olabiliyor. Bitcoin ve ethereum gibi kripto para deneyimleri olan analistlerin görüşleri olumlu ya da olumsuz olabiliyor. Paylaşılan görüş ve analizlerde kripto paralar için yatırım düşünen kişilere yapılan tavsiyeler bulunmuyor. Bu paylaşımlar sayesinde kişilerin fikir sahibi olması sağlanıyor.

Kripto Para Dünyasına Dair Tüm Detaylar

Kripto para dünyasına dair tüm detaylar ise web sayfasında yer alan ne nedir? bölümünde bulunuyor. Bu bölüm kripto para çeşitlerine ve yatırımlarına dair hiçbir bilgisi olmayanlara bilgi veriyor. Bitcoin tanımı, ülkelerin bitcoine bakışı, hash gücü, bitcoin hesabının açılması, bitcoin isminin ne anlama geldiği, xrp ve blockchain hakkında teknik bilgiler bu bölümde yer alıyor. Ayrıca bu bölümde bitcoine giriş yapacak kişilerin dolandırıcılarla karşılaşmaması için dolandırıcılık yöntemlerine dair bilgileri de veriyorlar. Kişiler bitcoin haberleri takibi yapabilecekleri gibi teknik bilgileri de web sayfası üzerinden öğrenebiliyorlar.

Coin Haberleri Ve Yorumları

Kripto para haberleri yanı sıra coin haberleri de yer alıyor. Farklı coinler hakkındaki gelişmeler ve piyasalar web sayfasının uzman editörlerinin yorumlarlıyla birlikte sayfada paylaşılıyor. Coin haberleri arasında ripple, altcoin, litecoin, stablecoin, xrp, libra ve binance coine dair güncel gelişmeler bulunuyor.

Kaynak: https://www.koinfinans.com/

Haber Ara