Dolar

32,5886

Euro

34,7701

Altın

2.506,65

Bist

9.693,46

Samsunspor, Erzurum'da kampa girdi

Samsunspor, Erzurum'da kampa girdi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-24 12:53:13

Samsunspor, Erzurum'da kampa girdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da kampa girdi.

Sezon öncesi ikinci etap kampı için Erzurum'a gelen Karadeniz temsilcisi, Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, çift kale maç ve pas çalışmalarıyla tamamlandı.

Özat, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisleri ve çalışma ortamını çok beğendiğini ifade ederek, kamp merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etmek gerektiğini belirtti.

Süper Lig'e yükselme hedeflerini anlatan Özat, "Kamp dönemini kazasız belasız geçirip, sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. Daha transferlerimiz olacak, aramıza katılacaklar ve aramızdan ayrılacaklar olacak. İki senedir kapısından döndüğümüz Süper Lig'e bu sene inşallah katılmak istiyoruz. Herkes bu yönde azami çaba sarf ediyor. Başkanla, yönetim kuruluyla, oyuncularımla hep birlikte çaba sarf ediyoruz. İnşallah 20-25 gün içerisinde hazır hale geleceğiz. 6 tane hazırlık maçı yapacağız çünkü aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Denemeye aldığımız arkadaşlar var onları da göreceğiz."

Samsunspor, 6 Ağustos'a kadar Erzurum'da kamp yapacak.

Haber Ara