Dolar

32,5298

Euro

34,8074

Altın

2.435,62

Bist

9.726,90

Samsung Galaxy cihazlardan deneyim artıran klavye özellikleri

Samsung Klavye, internette alışverişleri ve web sitesine girişleri hızlı ve güvenli hale getiriyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-17 14:52:22

Samsung Galaxy cihazlardan deneyim artıran klavye özellikleri
Samsung'un Galaxy akıllı telefonlarının klavyelerindeki özellikler sayesinde akıllı telefon deneyimi önemli ölçüde artırılabiliyor.

Samsung açıklamasına göre, telefona etkileşimleri kolaylaştırmak ve zenginleştirmek için tasarlanmış Samsung Klavye'nin; mesaj yazarken, alışveriş yaparken ya da paylaşım yaparken sunduğu özellikler bulunuyor.

Mesaj gönderirken, internetten alışveriş yaparken ya da sosyal medyada paylaşım yaparken, akıllı telefonda yapılan neredeyse her şeyde klavye kullanılıyor.

Samsung'un Galaxy akıllı telefonların klavyelerindeki özellikler sayesinde akıllı telefon deneyimi önemli ölçüde artırılabiliyor.

Samsung Klavye'nin emoji ve çıkartma önerme özellikleri, sohbetlerin içeriğine uygun doğru simgeleri otomatik olarak bulmaya yardım ediyor.

Emoji ve çıkartma önerilerini etkinleştirmek için ayarlar üzerinden "Akıllı Yazma"ya giriş yapmak, ardından "Emoji öner" ve "Yazarken etiketler öner" seçeneklerini açmak gerekiyor.

"Yazarken etiketler öner" menüsüne girerek çıkartma kaynakları seçilebiliyor.

Galaxy klavyesi, GIF ve çıkartma aramasına da olanak tanıyor. Arama çubuğuna anahtar kelime yazmak yeterli oluyor.

Araç Çubuğunu Genişlet simgesine tıklayarak, "Ara" seçeneği seçildikten sonra anahtar kelime yazılabiliyor. 

Ayrıca, paylaşılacak kişileri, galerideki görüntüleri, Netflix ve Spotify'daki içerikler uygulamalar arasında geçiş yapmadan doğrudan klavyede aranabiliyor.
Samsung Klavye, internette alışverişleri ve web sitesine girişleri hızlı ve güvenli hale getiriyor.

Samsung Pass ile entegrasyonu sayesinde, banka bilgileri, şifreler ve diğer kişisel bilgiler klavyede güvenle saklanabiliyor.

İnternette ödeme yapmak ya da bir web sitesinde oturum açmak istenildiğinde, Araç Çubuğunu Genişlet simgesine dokunmak ve "Samsung Pass"i seçmek gerekiyor.

Özellik, parmak izini taradıktan sonra, banka hesap bilgilerini ve diğer kişisel bilgileri gösteriyor.

Öte yandan, Samsung Klavye'de hataları düzeltmek için klavye üzerinde iki parmağı sola ya da sağa kaydırınca, değişiklikler geri alınır ya da tekrarlanır.

Samsung Klavye ayrıca yazı yazarken çevirmeni parmakların ucuna getirir.

Haber Ara