Dolar

32,3184

Euro

35,1145

Altın

2.295,76

Bist

9.050,61

Samsung aynı zamanda 3 ürünü şarj edebilen kablosuz şarj aletini duyurdu

Samsung, bugün yaptığı lansman ile birlikte aynı anda 3 ürünü şarj edebilen 'Trio'yu duyurdu. Peki Samsung Trio'nun özellikleri nedir? Samsung Trio'nun başlangıç fiyatı ne olacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-02 14:15:35

Samsung aynı zamanda 3 ürünü şarj edebilen kablosuz şarj aletini duyurdu

Teknoloji devi Samsung, bugün düzenlediği etkinlikle beraber kablosuz şarj cihazı hanesine yeni bir ürün daha ekledi. Samsung daha önce çıkarmış olduğu kablosuz şarj aleti ürünlerinden farklı olarak, aynı anda 3 cihazı şarj edebilen 'Trio'yu duyurdu. 

Kablosuz şarj cihazları son zamanlarda popülerliği bir hayli arttırmış durumda. Özellikle son model araç ile birlikte hayatımızda yer edinmeyi başaran bu teknoloji, artık gün geçtikce ev ve işyerlerimize adım atmaya başlıyor. Kablo derdini tamami ile olarak ortadan kaldırarak çok rahat bir şarj deneyimi sunan kablosuz şarj aletleri, 'süper şarj' özelliği ile birlikte kablo ile şarj performansı ile aynı verimi veriyor.

İşte Samsung'un yeni kablosuz şarj aleti Trio 

Ekran Alıntısıqweqweqwe

Samsung Trio'nun en albenili yanı Qi şarj standardını destekliyor olması. Qi şarj ile aynı markaya ait olmayan cihazları da şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca cihaz hem boyut anlamında hemde cihazlar şarj halindeyken çok az bir kaplıyor. Samsung, Trio'nun bu tasarımını bir Galaxy Note20 Ultra, bir Galaxy Buds Live ve bir de Galaxy Watch 3'ü aynı anda şarj ederken açıkça gösteriyor.

Samsung, şuan için Trio'nun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ancak cihazın fiyatı, yapılan açıklama ile birlikte duyuruldu. Samsung Trio'nun başlangıç fiyatı 99 euro olarak belirlendi. Eğer Samsung Trio ülkemize gelecek olursa  (yaklaşık 870 TL + vergiler) şeklinde bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

Haber Ara