Dolar

32,3159

Euro

35,0895

Altın

2.298,73

Bist

9.047,60

'Şampiyonluk hasretini 2010-11 sezonunda giderdik'

'Şampiyonluk hasretini 2010-11 sezonunda giderdik'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-07 17:28:05

'Şampiyonluk hasretini 2010-11 sezonunda giderdik'
Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili ekibin şampiyonluk hasretini 2010-2011 sezonunda sonlandırdıklarını, yeni sezondaki hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu söyledi.

Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Karadeniz ekibinin kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen Onur Recep Kıvrak, kampın iyi geçtiğini, herkesin neşeli ve istekli olduğunu bildirdi.

Bu sene en kötü ihtimal ligi ilk 3 içinde bitireceklerini savunan Onur, bordo-mavili taraftarlara seslenerek, "Bu formayı giymek benim için onur, şereftir. Geçmişte nasıl terlettiysem, gelecekte de bu formayı terletmek istiyorum. Taraftarımız bazen sıkıntılı günler geçiriyor, bazen üzülüyor, bazen seviniyor ama emin olsunlar onlar üzülürken, biz de üzülüyoruz. Sevinirken, biz de seviniyoruz. Bir hasret var demeyeceğim biz bunu zamanında sonlandırdık diye düşünüyorum. Sürekli Türkiye'yi meşgul ediyor ama o hasreti 2010-2011 sezonunda giderdik. Yeni sezonda hedefimiz yine şampiyonluk. Takım olarak inşallah bu şampiyonluğu, kupaları tekrar getiririz. O kupalar geldikçe daha da büyüyeceğiz. Elimizden gelen ne varsa bunun için terimizin, kanımızın son damlasına kadar göstereceğiz. Ondan sonrası Rabbimin, o ne derse o olur" diye konuştu.

-"Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur"

Onur, bir gazetecinin "Galatasaray Podolski, Fenerbahçe Nani'yi transfer etti, Robin van Persie'nin adı geçiyor, Antalyaspor Eto'yu aldı. Bir kaleci olarak hücum hattına yapılan transferleri nasıl değerlendiriyorsun?" şeklindeki soru üzerine şunları kaydetti:

"Ülkemiz adına önemli transferler, bu transferlerin ülkemizin marka değerini yükselttiğini düşünüyorum. Basında çok 'bu sene şu şampiyon, bu sene bu şampiyon' diye değerlendirmeler yapılır, ama öyle olmaz. Bizim iyi bir ekibimiz var. Muhakkak 1-2 takviye olacaktır. Trabzonspor'un her zaman hedefi şampiyonluktur. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Önemli golcülerle oynamak çok güzel bir şey olacak herhalde. Bu transferler beni korkutmuyor, tam tersi hoşuma gidiyor."

-"Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum"

Yaşadığı sakatlık süresince herkesin kendisine çok yardımcı olduğunun altını çizen Onur Recep Kıvrak, "İlk önce Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni hiç yalnız bırakmadı, aradı, sağlık durumumu sordu. Sağlık ekibimiz sürekli çalıştı, ilgilendi. Allah'a şükür şu an çok iyi ve hazırım. Kaleme geçip eski günlerimi aratmamak, hatta daha üstüne çıkmak istiyorum" ifadesini kullandı.

-Arda ve Enes'e tebrik

Enes Ünal'ın Manchester City'ye, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferini de değerlendiren milli kaleci, türk oyuncuların yetenekli olduğunu dile getirerek, "Yeter ki güvenilsin. Arda kardeşimi tebrik ederim, Enes'i de öyle. Enes'de inşallah kendini kanıtlar. Onlarla gurur duyduk. Türkiye'de çok cevherler var. Kendi adıma ben her zaman şunu söyledim, Avrupa'da oynamak istiyorum şartlar oluşursa, eğer kulübüm çok iyi bir para kazanırsa o zaman giderim. Kulübüm bana derse 'Onur, burada dur" futbolu hiç tereddütsüz burada bırakırım. Aramdaki bağ Trabzonsporla farklı. Farklı hislerim var. Önce taraftarıyım, sonra kaptanıyım, sonra futbolcusuyum. Şartlar oluştuğu zaman seve seve Avrupa'ya giderim ama kulübümün benim transferimden yüklü bir para kazanması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara