Dolar

32,3354

Euro

35,1404

Altın

2.240,80

Bist

8.725,04

'Samimiyseniz Nurettin Hoca’nın üstüne gittiğiniz gibi, toplumsal hastalıkların da üzerine gidin'

'Hani, hem kadın hakları savunucusu hem de ahlakçısınız ya… Nurettin Hoca’nın üstüne gittiğiniz gibi, bu toplumsal hastalıkların da üzerine gidin, görelim… Ancak o zaman inandırıcı olabilirsiniz…'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-16 13:56:47

'Samimiyseniz Nurettin Hoca’nın üstüne gittiğiniz gibi, toplumsal hastalıkların da üzerine gidin'

Akit Yazarı Ali Osman Aydın, Sosyal Doku Vakfı Onursal Başkanı Nurettin Yıldız'ın merkezinde bulunduğu tartışmayı bugünkü köşesine taşıdı. Aydın, "Nurettin Yıldız'a gösterilen tepkinin hak eden birçok kişiye ve işe gösterilmediğini" söyledi.

İşte Aydın'ın o yazısı:

SOKAKTA YAŞAYAN 'TEHLİKENİN KUCAĞINDAKİ' ÇOCUKLAR

Fatih'te, Fatih camiinin avlusunda bir süre oturun… En az iki-üç ayakkabısız çocuk, yarım saat geçmeden yanınıza gelip para ister sizden. 5 lira için her şeyi yapabilecek, bunlar gibi yüzbinlerce çocuk yaşıyor sokaklarda... İnin Beyazıt'a, Aksaray'a… 15-16 yaşında gencecik kızların ışıklarda para dilendiğini görürsünüz. Bir süre sonra zorla fuhuş sektörünün içine sokuluyor bu kızlar. Minicik bedenler sermaye yapılıyor, bundan rahatsız olmuyorsunuz ama Nurettin Yıldız Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oluyorsunuz.

ADNAN OKTAR'IN YAYINLARI

Adnan Oktar yarı çıplak kadınlarla, canlı yayında, dini sohbet programları yaptı. Reşit olmayan kızların programlara katıldığı ortaya çıktı. Yetmedi, İslam birliğinden bahsederken kalkıp kadınlarla karşılıklı dans etti. Yetmedi “Dinde bu yaptığımıza bir mani yok. ” dedi. Erotik danslı vaazlardan rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

TAKSİM YÜRÜYÜŞÜ, AŞK-I MEMNUN, SİYAH BEYAZ AŞK, ÇUKUR, EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ, FAZİLET HANIM ve KIZLARI...

Amcasının evinde yengesiyle aşk yaşayan bir mahlukun hikayesi Aşk'ı Memnu adıyla dizi yapıldı. Üçüncü kez gösterildiğinde bile reyting rekorları kırdı. Aile içi yasak aşkı normalleştiren bu diziden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Bir grup tımarhanelik kadın 8 Mart'ta Taksim'de yürüdü. Normal bir kadının hicabından telaffuz dahi edemeyeceği küfürlerle kendilerini tarif ettiler. Bütün toplumu bu ahlaksızlığa destek olmaya davet edip, olmayanları da suçladılar. Kadınlar adına yapılan ahlaksızlıktan rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Bir kadın doktoru kaçıran kiralık katilin hikayesi Siyah Beyaz Aşk adıyla dizi yapıldı. Adam doktoru zorla alıkoydu ve ardından evlendi. Kadını “dövmek” ne ki, kadına hayvan muamelesi yapıldı. “Hayvanlık” romantizm diye sunuldu. “Kadına şiddet” reytingle onurlandırıldı. Kadının bu kadar aşağılanmasından rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Kadının tecavüze uğramasını, parmaklarının kırılmasını alenen gösteren Sen Anlat Karadeniz adında bir dizi yapıldı. Şiddet mağduru kadınlara Karadenizli bir erkek bularak şiddetten kurtulabilecekleri tembih edildi. Kadınların aptal yerine konulduğu, şiddetin pompalandığı diziden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Çukur'da kötülük bir ders gibi öğretildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la mafya babaları sempatikleştirildi. Fazilet Hanım ve Kızları'nda genç kızlar yalılara satıldı. Bu iğrençliklerden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden rahatsız oldunuz. 

ALEYA TİLKİ, SURVİVOR, O SES TÜRKİYE, YETENEK SİZSİNİZ, İŞTE BENİM STİLİM, BEN BİLMEM EŞİM BİLİR

Gençliğe kültür namına Aleyna Tilki, Survivor ve Cumali Ceber layık görüldü. Boş kültür önce ruhen, sonra da bedenen gençleri öldürmeye başladı. Son iki günde Samsun ve Gaziantep'te yaşları 17 bile olmayan iki öğrenci kafalarına sıkarak intihar ettiler. Gençleri öldüren yoz kültürden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye, İşte Benim Stilim, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmalarıyla her akşam televizyonlarda resmen bir APTALLIK OKULU KURULDU. On yıldır devam eden bu aptallık okulundan rahatsızlık duymadınız da Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

İHSAN ŞENOCAK'IN İSTİFAYA ZORLANMASI

Camideki vaazında Tahrim Suresi'ni okuyan İhsan Şenocak Hoca'ya Birce Akalay “Bu yobazları kaynar kazana atmalı” dedi. Doğan medyası Hoca'yı linç etti. Üstüne Hoca açığa alındı. Hakkında soruşturma açıldı. Neticede Hoca istifa ettirildi. Vaaz veren Hoca'ya “kaynar kazan” gösterilmesinden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Hürriyet yazarlarının tamamına yakını eşcinselliği öven yazılar yazdı. Kerimcan ile ilgili “Türk halkına kendini sevdirerek yaptığı misyon çok değerli.” diye güzellemeler yapıldı. Eşcinsellik propagandasından rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

AİLE KURUMU ÇATIRDADI

Her akşam dizilerle Türk toplumunun zihnine cinsellik, entrika, ihanet, yalan, cinayet, gayri meşru çocuklar, haksız kazanç ve şiddet zerk edildi. Değil Türkiye, Türk dizilerinin izlendiği yabancı ülkelerde bile aile kurumu çatırdadı. İnsanlar eşlerini dizideki kişiliğe benzemediği için boşamaya başladı. Kadın ve aile düşmanı bu dizilerden rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Bırakın “ketçabı”, “battaniyeyi” de açın twitterı Türkiye'nin en çok izlenen dizisindeki oyuncuların kulak memelerinden tahrik olan kadınların yazdıklarını okuyun… “Kulak memesi” mesajlarından rahatsız olmadınız ama Nurettin Hoca'nın söylediklerinden çok rahatsız oldunuz.

Köşelerinizde, programlarınızda, demeçlerinizde toplumu tam kalbinden çürüten asıl virüse değindiğinizi hiç duymadık, görmedik, okumadık ama günlerdir Hoca'yı acımasızca yerden yere vurmanızı görüyor, duyuyor ve okuyoruz…

Hani, hem kadın hakları savunucusu hem de ahlakçısınız ya…

Nurettin Hoca'nın üstüne gittiğiniz gibi, bu toplumsal hastalıkların da üzerine gidin, görelim…

Ancak o zaman inandırıcı olabilirsiniz…

 

Haber Ara