Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Samanyolu'ndan çirkin manşet

Samanyolu, STAR Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin haberi, 'Havuz medyası yöneticisine silahlı saldırı' başlığıyla duyurarak çirkin yayın anlayışını bir kez daha gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-20 15:00:58

Samanyolu'ndan çirkin manşet

Samanyolu yine şaşırtmadı. Aracına 21 kurşun sıkılan Sancak'a saldırı haberini "Havuz medyası yöneticisine silahlı saldırı" başlığı ile duyuran Samanyolu, haberde "Hükümete yakın Star Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a silahlı saldırı düzenlendi" ifadelerine yer verdi.

Saldırı sonrası açıklama yapan Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, merkez ve 'paralel medya'ya tepki gösterdi. Albayrak şu ifadeleri kullandı; "Ben bu tür saldırılara çok da şaşırmıyorum. Sonuçta terörist teröristliğini yapıyor. Fakat bunun dışında geriye kalan unsurlara baktığımız zaman, diğer medya kuruluşlarının büyük bir kesiminde en ufak bir hassasiyet göremiyoruz. 2015 Türkiye'sinde saldırıyı terörü kime yönelik olduğuna göre değerlendireceksek hala o zaman ülke adına çok üzücü bir noktadayız. Merkez medya, paralel medya, bu haberleri bir trafik kazası haberi gibi veriyorlar. El altından teşvik edici biçimde veriyorlar. Çok üzücü bir şey bu."

hb_1

Haber Ara