Dolar

32,3594

Euro

34,9650

Altın

2.325,37

Bist

9.079,97

Salih Dursun'un karti, ABD'ye kadar uzandi

Salih Dursun'un karti, ABD'ye kadar uzandi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-22 02:32:25

Salih Dursun'un karti, ABD'ye kadar uzandi
Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynanan maçta, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi ABD'ye kadar uzandı.

Basketbol, beyzbol, Amerikan futbolu ve buz hokeyi ABD'de en çok izlenen spor dalları olmasına rağmen, Salih Dursun'un maçın 86. dakikasında hakem Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, Amerikan basınında da yankı uyandırdı.

Ülkenin en büyük spor medya kuruluşlarından biri olan Sports Illustrated, "Hakeme kırmızı kart gösteren Trabzonsporlu oyuncu maçtan atıldı" başlığıyla verdiği haberinde, Salih Dursun'un, hakem Bitnel'in elinden kartı kaparak kendisine sahayı terk etmesi için eliyle işaret ettiği vurgulandı.

SB Nation haber kanalı da "Oyuncunun hakeme kırmızı kart göstermesiyle Türk futbol maçı kaosa sürüklendi" başlığını kullandı.

CBS Sports da "Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi" başlığı verdiği haberde, "Türk futbolu bize uzun süre unutamayacağımız ilginç bir an yaşattı" ifadelerini kullandı. Dursun'un kırmızı kartı gösterdiği anın fotoğraf ve görüntülerine de internet sitesindeki haberde yer verildi.


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara