Dolar

32,5730

Euro

34,9752

Altın

2.421,49

Bist

9.722,09

Sakarya’da köpekler mezarlara zarar verdi

Sokak köpekleri bu kez de mezarlara zarar vermeye başladı. Yerel bir haber sitesinde yer alan habere göre başıboş köpekler mezarları eşelemeye başladı. Bölge halkı yetkililerden çözüm bulmasını bekliyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-23 23:15:39

Sakarya’da köpekler mezarlara zarar verdi

Sakarya'da bulunan Emirdağ Mezarlığı'nda ilginç bir olay kayıtlara geçti. Yerel bir internet sitesinin haberine göre sokak köpekleri mezarları eşeleyerek yiyecek aramaya başladı.

Emirdağ mezarlığında çekilen görüntülerde; özellikle yeni mezarların başıboş köpekler tarafından kazıldığı görülürken, köpekleri uzaklaştırmak isteyen vatandaşların da köpekler tarafından saldırıya uğradığı da iddia edildi.

Mezarları kazan ve mezarların üzerine yatan köpeklerin yetkililer tarafından uzaklaştırılmasını isteyen vatandaşlar, “Sabah erken saatte bir yakınımızın mezarını ziyarete geldik, henüz yeni vefat ettiği için mezar taşı yapılmamıştı ancak sabah gördüklerimizle şok olduk. Köpekler gelip mezarı eşelemiş, kazmış. Köpeği uzaklaştırdık, sonra baktık ki başka mezarları da kazmış köpekler. Biraz daha ileride başka bir vatandaşı kovaladı köpekler, yetkililer bu durumla bir an önce ilgilensin” dedi.

Haber Ara