Dolar

32,3640

Euro

35,0107

Altın

2.325,50

Bist

9.094,41

Sakarya'da hırsızlık operasyonu

Sakarya'da hırsızlık operasyonu

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-05 16:29:57

Sakarya'da hırsızlık operasyonu
Düzce ve çeşitli kentlerde hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, Sakarya'da saklandıkları evde yakalandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Düzce'de son bir ayda hırsızlık olaylarının artması üzerine bazı kişiler hakkında çalışma başlattı.

Ekipler, hırsızlık yapılan bölgelerde MOBESE'ye takılan şüpheli buldukları iki aracı takibe aldı. Bunun üzerine Kamil (47), Sezai (35) ve Funda A. (31) ile B.A'nın (19) söz konusu hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi.

Şüphelilerin Sakarya'nın Korucuk mevkisinde kiraladıkları bir evde oturduğunu belirleyen polis, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle söz konusu eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonda, şüphelilerden Sezai A, evin ikinci katından atlayarak kaçmaya çalışırken ayağını kırdı. Sakarya'da bir hastanede tedavisi yapılan Sezai A, diğer zanlılar eşi Funda A, ağabeyi Kamil A, yeğeni B.A. ile birlikte gözaltına alındı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Funda, Kamil ve Sezai A. tutuklandı, B.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Evde, şüphelilerin ev ve araçlardan çaldığı 50 bin lira, 5 bin lira değerinde döviz, 10 bin lira değerinde ziynet eşyası, ruhsatsız tabanca ve hırsızlık suçlarında kullanıldığı düşünülen bazı aletler ele geçirildi.


VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara