Dolar

32,5395

Euro

34,8688

Altın

2.430,68

Bist

9.645,02

Şahin: Kılıçdaroğlu kendi koltuğunu korumak için 'Hayır' diyor

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kılıçdaroğlu'nun 'Binali Yıldırım'ın koltuğunu korumak için hayır diyecekleri' sözleriyle ilgili, 'Aslında o kendi koltuğunu korumak için buna 'hayır' diyor' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-04 21:40:28

Şahin: Kılıçdaroğlu kendi koltuğunu korumak için 'Hayır' diyor

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 16 Nisan'da yapılacak olacak olan halk oylaması için Safranbolu ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Şahin, "Sadece bugünü düşünerek hareket edemeyiz ki, Türkiye'nin geleceği de düşünmek zorundayız. Gelecekte koalisyonlu dönemlere tekrar Türkiye'nin dönmemesi için tedbire ihtiyacımız var. 1 yıl, 20 gün sürmüş hükümet dönemlerini geride bırakmamız lazım" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı konuşmasında "Biz böyle modele hayır diyeceğiz, çünkü Binali beyin koltuğunu korumak için 'hayır' diyeceğiz" dediğini de anlatan Şahin, "Bir defa Binali beyin koltuk merakı yok. İnşallah bu anayasa değişikliği halkımızın onayından geçtiğinde Allah sağlık verirse belki Binali bey bu modele geçtiğimizde Cumhurbaşkanı yardımcılarından biri olur. Bilemem. Bunu Sayın Cumhurbaşkanının bileceği bir iştir. Ama biz Binali beyin koltuğunu korumak için bu modele hayır diyeceğiz diyen Kılıçdaroğlu'na katılmıyorum. Aslında o kendi koltuğunu korumak için buna 'hayır' diyor" dedi.

Haber Ara