Dolar

32,3242

Euro

35,0821

Altın

2.308,24

Bist

9.079,97

Şahin: CHP ve HDP şeytani plan içinde

Mehmet Ali Şahin, 1 Kasım sonrası HDP ve CHP ile ilgili önemli bir iddiada bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-21 01:52:27

Şahin: CHP ve HDP şeytani plan içinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 1 Kasım seçimleri sonrası yeni bir senaryanonun hazırlandığı, HDP ve CHP'nin planları olduğunu iddia etti. Şahin, "AK Parti 1 Kasım seçimlerinde de tek başınaiktidarı yakalayamazsa senaryo şu, diyelim ki tek başımıza iktidara gelemedik. HDP'den ciddi bir milletvekili grubunu CHP'ye geçirmeyi düşünüyorlar ve CHP'nin MHP ile bir koalisyon kurma senaryosu var" dedi.

Haber7.com'da yer alan bilgiye göre; Şahin, HDP'li vekillerin istifa edip CHP'ye geçeceği, MHP'nin de CHP'yle koalisyon kuracağı yönünde söylentiler dolaştığını belirtti.

Ankara'da kulislerde seçim sonrası için yeni bir senaryo dolaştığını dile getiren Şahin planı şu şekilde anlattı;

"Şimdi bir senaryo konuşuluyor, Ankara'da, siyasi kulislerde. AK Parti 1 Kasım seçimlerinde de tek başınaiktidarı yakalayamazsa senaryo şu, diyelim ki tek başımıza iktidara gelemedik. HDP'den ciddi bir milletvekili grubunu CHP'ye geçirmeyi düşünüyorlar ve CHP'nin MHP ile bir koalisyon kurma senaryosu var. Çünkü Devlet Bahçeli 'HDP'nin içinde olduğu, dışarıdan destekleyeceği bir hükümette bulunmam' dedi. Bu sorunu geçmenin yolu olarak şeytanca, sinsice böyle bir oyun peşindeler."

KILIÇDAROĞLU DEMİRTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Şahin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la görüştüğünü anımsatan, Şahin, ''Geçen gün sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş ile konuştu ya, belki de bunları konuştular aralarında. Şimdi seçimlerden sonra AK Parti'nin tek başına iktidara gelemediğini düşünün, bu senaryo uygulanacak. Devlet bey o zaman der ki 'HDP yok ki CHP'ye geçmişler ben CHP ile kurarım' der belki. Türkiye'de AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırma senaryosu var'' ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin memurun da her zaman yanında olduğunu belirten Şahin, istifa eden bir hükümet döneminde toplu iş sözleşmesi yapıldığını hatırlatarak, bunun da AK Parti hükümetinin memurlara verdiği değeri ortaya konduğunu kaydetti.

Haber Ara