Dolar

32,3452

Euro

35,1179

Altın

2.304,07

Bist

9.079,97

Sahibinden.com nedir, nasıl ilan verilir?

Taner Aksoy tarafından kurulan sahibinden.com, Türkiye'nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformu olma özelliğini taşımaktadır. Bununla birlikte arama motorunda da en çok araştırılan konulardan birisidir. Emlak,araç vb. gibi birçok alım satım işlemleri sahibinden.com sitesinden kolaylıkla yapılmaktadır. Sizler için sahibinden.com hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Sahibinden.com nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Sahibinden.com’a nasıl ilan verilir? İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-07 09:33:52

Sahibinden.com nedir, nasıl ilan verilir?

Sahibinden kelimesi yaygın olarak kullanılan ticaret terimlerinden birisi olarak adlandırılmaktadır. Bununla birlikte aracı bir kurum ya da kişi olmaksızın, satıcı ile alıcının, işlemlerini komisyon bedeli ödemeden direkt olarak gerçekleştirdikleri satma, kiralama ve devir gibi işlemleri içermektedir. Türkiye'de yaygın olarak vatandaşlara alım, satım gibi ilanları sunan platformlardan biriside sahibinden.com olarak bilinmektedir. Bu site Türkiye'nin ilan ve alışverişte ilk adresi olarak bilinmektedir. Sahibinden sitesi 2000 yılında Aksoy Group tarafından kurulmuştur. Günümüzde de aktif olarak hizmet sunan platformlardandır. 

Sahibinden.com Nedir?

Aksoy Grup tarafından;gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platforma sahibinden.com olarak tanımlanmaktadır. Her türlü alım ve satım işlemleri bu platformdan kolaylıkla yapılabilmektedir. Hem güvenilir oluşu hem de milyonlarca kişiye ulaşımı oldukça hızlı olmakta. Bu sebepten Türkiye'de en aktif online e-ticaret platformudur.

Sahibinden. Com Nasıl İlan Verilir?

Sahibinden.com'da İlan vermek için, öncelikle üye girişi yapınız. Daha sonra

" İlan Ver" linkine tıklayınız. Ardından açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirleyiniz. Daha sonra ‘Devam et' linkini takip ederek diğer bölümlere geçiniz.  Bu bölümlerde yapmanız gerekenler şu şekildedir;

  • Bu bölümlerde öncelikle ilanınıza ait başlık ve açıklamaları yazınız.
  • İlanınız için belirli bir fiyat ve ürün detaylarını belirleyiniz.
  • Daha sonra varsa ürüne ait fotoğraf ve video görüntülerini ekleyin.
  • Bununla birlikte ayrıca yapacağınız ilanla ilgili teknik hizmet talebini ve ön plana çıkartacak doping seçeneklerini belirlemenize gerekmektedir.
  • Son olaraktan da ödeme tercihinizi belirleyiniz. Bu şekilde ilanınız sahibinden.com‘da yayınlanmış olacaktır. İlan Verme Kurallarına uygun olduktan sonra yapmış olduğunuz ilanlarınız en geç 6 saat içinde yayına alınmış olur.

Haber Ara