Dolar

32,3444

Euro

35,1139

Altın

2.308,66

Bist

9.079,97

Sağlık-Sen'den 112'ye saldırıya tepki

Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz, Tekkeköy 112 Acil İstasyonu faillerinin salınmasına bir anlam veremediklerini belirterek, 'Bu menfur olayı şiddetle lanetliyoruz ve adaletin tecelli etmesini istiyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-21 13:17:42

Sağlık-Sen'den 112'ye saldırıya tepki
Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz, Tekkeköy 112 Acil İstasyonu faillerinin salınmasına bir anlam veremediklerini belirterek, "Bu menfur olayı şiddetle lanetliyoruz ve adaletin tecelli etmesini istiyoruz" dedi.

İlhan Öksüz yaptığı açıklamada, "19 Mart Pazar günü, saat 04.00 sıralarında Tekkeköy 112 Acil İstasyonuna 3 kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Haktan hukuktan uzak, holiganca davranışların, insan sağlığını önceliği bilerek hizmet veren sağlık çalışanlarımızın fedakarca ve şevkle yaptıkları çalışmalarını sabote etmesine kesinlikle müsaade edemeyiz. Olayın vuku bulduğu saatten 15 dakika sonra istasyona giderek, olay hakkında bilgi aldım ve takibini yaptım. Olayın faillerinin nöbetçi hakim tarafından salınmasına anlam veremedik. Suçluların salıverilmesi değil, aksine hakkettikleri muamelenin, bütün sağlık camiasının yüreğine ferahlık getirecek şekilde olması gerekir. Şu var ki sağlık çalışanlarımızın can emniyeti yoktur. Bu gibi olaylar, zaten zor şartlar altında çalışan sağlıkçılarımızın şevkini zayıflatmaktadır. Olayla ilgili yetkililerle görüştük bir an önce ciddi tedbirlerin alınması gerekir. Bu menfur olayı şiddetle lanetliyoruz ve adaletin tecelli etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara