Dolar

32,5353

Euro

34,8587

Altın

2.424,72

Bist

9.703,41

Sağlık Bakanı'ndan Bahçeli açıklaması

Sağlık Bakanı Koca, Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin 'Genel durumu son derece iyi, birazdan taburcu olacak, hastanede yatışı zorunlu bir durum söz konusu değil' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-23 15:40:17

Sağlık Bakanı'ndan Bahçeli açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mide bulantısı ve yüksek ateş sebebiyle bugün hastaneye gitti. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Koca "Genel durumu son derece iyi, birazdan taburcu olacak, hastanede yatışı zorunlu bir durum söz konusu değil" dedi.

TABURCU EDİLDİ

Öte yandan MHP Genel Başkanı Bahçeli, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden taburcu edildi.

MHP'DEN AÇIKLAMA

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da yaptıı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır. Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok."

Haber Ara